du föddes i otakt, bitch

Uuuusch jag ligger efter med blogget. Jag får panik av dettttaaaa. Men jag måste alltså berätta först om min söndag, när jag ju var på teater! Fars lille tös, såg vi, med Eva Rydberg. Hon är b ä s t. Hela familjen var med och vi skrattade, mindes allt innan det hände (vi har sett den gamla versionen många, många gånger), drack vin ur plastmuggar och åt ost i pausen, var varma, försökte lista ut hur skådespelarna var släkt och hade en underbar tid. Sen åkte vi och åt glass i Helsingborg, jag blev dödshotad av Syster ("krama mig...eller dö!") och sen kom vi hem. Typ så, var det.
 
Igår sov jag, mycket vill jag minnas, och på eftermiddagen kom Lilla! Som är heeeemmaaaa från italieeen! Vi blandade jävligt starka mojitos, satt på balkongen, fixade och åt märklig pastasallad (vi åt ur skålen och kände oss studentiga) och hade en underbar jävla tid. Vi pratade säkert om saker, men jag minns inte vad, och lyssnade på musik och sjöng och allt sånt vi gör. Sen slog alkoholen till för Lilla och hon fick lägga sig i min säng, där vi spelade in en icke-podd som var helt jävla fantastisk (rubriken kom därifrån). Jag ringde Hannah när hon och Sarah bakade bullar (jag vill ha bullar!) och efter ett tag gick vi och la oss.
 
Idag har vi ätit ägg och hängt allmänt, och nu är jag här. Har försökt få upp en podd mest. Och nu...nu jälar...händer grejer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0