Happy birthday, Jonny, wherever you are

Hej hej, det är balkongbloggning och jag är färdig med att fylla år. Jag tror att jag precis gjorde sönder en stol. Det var lite onödigt, men jag har fler, så jag satte mig på en annan stol istället. Den var skönare så jag känner att på det stora hela vann jag på den här insidenten. I och för sig kunde jag ha satt mig på den sköna stolen redan från början och därmed ha tre hela stolar, men man kan inte få allt här i världen.
 
Igår efter blogget var det ju fotboll och öl. Fast jag fick cider, för det fanns tydligen. Sverige förlorade och jag blev sur, men Syster var underhållande. "Han är göteborgare, han han kan inte jinksa saker!" och "får man ens vara med i vm om man gör sååå?" var guldkorn. Sen spelade vi besservisser på altanen, fölsedagsbarnen mot resten, och vi förlorade väldigt mycket men många kunde mycket vilket alltid är kul. Och i den vevan fick vi våra presanger från mamma och pappa! Jag fick deras gamla stavmixer (det visste jag att jag skulle få), biljetter till fars lille tös till alla i Helsingborg dagen efter (vi har peppat så himla mycket för detta hela livet, att se Eva Rydberg alltså, och idag kommer det händaaaaa) och...och...att vi alla ska gå på Florence i mars! Jag ska se Florence, i Sverige, detta kommer hända! Det svindlar i hela världen! Så nu ska jag lära min familj hur man bäst njuter av Florence. Det kommer bli mycket.
 
Efter ett tag kom resten av mamma-släkten, alltså mormor, Cia, Amanda och hennes nya pojkvän Niklas. Så nu är jag den enda av fyra kusiner som inte är ihop med någon, igen. Kuuuul. Jag fick presanger från dem också, och av mormor fick jag nya ugnsformar (!) och ett nytt balkongbord (iiii!) och av Cia och gänget fick jag fotvård (det behövs). Vi åt grillat, pratade om att gå ut på hundpromenad med en kastrull i handen (det har tydligen någon i grannskapet gjort?), åt mer och sen spelade vi mölki. Jag orkar inte förklara vad det går ut på, googla om ni undrar, men jävligt kul hade vi. Jag fick ibland poäng (vilket är sjukt for the record) men var ändå i det sämsta laget, ingen hade koll på när det var deras tur och vi skrattade mycket. sen åt vi god tårta (jag fick tårta med Daim i) och sånt, och sen åkte jag hem. Idag har jag sovit i många omgångar, haft ont i ryggen och drömt mig riktigt förbannad. Och nu ska jag gå in och äta något tror jag, för snart blir det ju teater!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0