Väntar på livet, det har jag gjort i tjugo år

Jag dör. Det är så varmt. Jag klarar inte av detta. Det gör väl inte alla andra eller men jag orkaaar inte mer. Hoppas färdtjänsten är sval som fan. Annars dör jag ännu mer.
 
Mennn skitsamma för igår var jag on the strand med Anna N. Vi släpade oss dit på tåg och bussar, och sen satt vi där och strandade. Det blåste, så vi ville inte dö värmedöden, men min rygg vill dö solbrändsdöden. Woops. Vi picknickade, blev sandiga, pratade och badade, men badande var svårt, för det var sjukt långgrunt och äcklig båtten. Men vi hittade ett bra Place och satt i vattnet och chillade, det var så sjukt varmt and I love it. Vi lyssnade på musik (låten i rubriken var en highlight) och hade ett superbra Life. Vi mådde på riktigt så himla bra, vilket fan är en lyxvara. På vägen hem missade vi bussen och fick därför åka på en överfull buss, vilket var en jävla mardröm, men till slut kom vi till Lund.
 
Jag hetsduschade och sen flög jag iväg till stan, för bio skulle hända! Har legit inte gått på bio på två år, så sjukt. Jag, mamma, syster, cia, mormor och mammas kompis såg mamma mia och det var så himla mysigt! Amanda Seifried (felstavat: ja) har en så fantastisk jävla röst, låtarna var så fina, allt var så fint. Först tänkte jag "shit, den här är ju bättre än ettan! undrar hur den slutar?" och sen reste sig folk upp, för filmen var slut. Så, e, jag tycker inte att den är bättre längre. Den är väl okej, tror jag? Fin i alla fall. Och sen låg jag hemma, försökte sova, kunde inte sova, dog, sov, vaknade, sov, dog. Typ så. OBS itne så dramatiskt, bara varmt. Hjälp. Men nu ska jag till åhus, hejdå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0