nu är det vinna eller försvinna och även om du vinner försvinner du

Hej från himma! Jag är kattfri ikväll, så jag sover himma och får ägg till frukost imorgon. Sååå peppaaaad på ägg. Men ja jag har haft superfestliga tider, så dem tänkte jag berätta om nu! Igårkväll kom Anna H hit. Dock glömde hon Harry så jag är faktiskt upprörd! Vi diskuterade förskoleklass och vad det egentligen är, med tillhörande avdelningsnamn och annat sjukt. Skolor är så jävla konstiga företeelser. Vi körde en mini-redaktörskväll där vi jämförde börjor och slut i tre böcker. Båda vrålade "det här är ingen booook!" (om olika böcker) och annars var det mest helt vanliga boksamtal.
 
Men sen skulle vi bannemig se eurovision! Vilket ju faktiskt är ganska bananas. Har inte sett det sedan 2012. Men oj vad vi såg! Och livetwittrade! Jag twittrade mest om syntolken och att hon var weird af, för det var hon. Hon tjatade om folks vita tänder, pojkfrisyrer, kroppsbyggnader och annat som bara kändes konstigt samt ville uppenbarligen ligga med Ryback. I could tell. Annars rantade jag lite om att män som gillar båtar är sämst och bondade med flat-twitter över snygga ladies (Slovenien <3). Vi åt lättsaltade chips och mjölkchoklad, för det är så gott och blekt som möjligt, och skrattade väldigt mycket. Vi hamnade också i en halvpsykos när vi insåg att rösterna bara var halvvägs när vi trodde det var slut. Så vi var jättespända och så...blev det mycket antiklimaktiskt. Anna var väldigt patriotisk och ropade saker som "litauen! Vi har...typ ägt er, kom igen!" Mycket smickrande.
 
Idag har jag sovit extremt mycket, så dagen började inte förrän på kvällen. Då var det grillpremiär himma! Mormor och Cia kom också och vi satt i solen och drack rc (rosé och tonic, förvånansvärt gott) och sen åt vi en massa goooottt kött och potatis och sallad och goda såser. Bästa livet: ja. Vi pratade mycket om mormors flytt och karnevalen och sånt, och sen fick vi rabarberpaj som smakade jul fast inte och allt var fint och supersomrigt. Bästa livet. Och nu ligger jag här i den sämstiga sängen och jag ska sova innan min superlånga dag ska ta sin början.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0