Why don't you be the writer and deside the words I say?

Gud det är så mycket som pågår i mitt liv just nu. Jag oooorkaaaar inte mer. Det är kanske inte mycket för att vara någon annan, men jag är inte någon annan, så jag bryr mig 0 %. Det enda som piggar upp mig är att det är supervarmt. Det ger mig hopp i livet.
 
Imorse fick jag som sagt äggfrukost! Bra start on the dag. Sen körde pappa mig till skolan (en vecka kvar av det här busskaoset) och där hade vi rollspel! Vi fick prova att sitta i tv-soffor, träffa förlag och annat kul. Jag testade förlagandet och fick svara på om jag ville dra ner åldrarna i min bok till 14-17 istället för 16-19 (fast det är egentligen 16-20). "Det är ingen bra idé", sa jag upprört. Det...visste intervjuaren, för det var Carola. På prov-intervjuerna sa jag också till Delphine att "nästa gång ska jag vara rasist, jag lovar!". Rimligt. Så himla kul grej och sen åt vi lunch i supersolen och pratade om ålder och författarskap och filmiska böcker och sånt.
 
Sen åkte jag till malmö för srf-times. Vi åkte till banken och fixade mitt företagskort (!) och sen var det mycket möte som hände. Jag fick höra att jag var en "halv barnmänniska" (?) och vi bestämde allt möjligt mojs om arbetsgrupper och sånt. Och sen åt vi middag och jag åt trerätters och det var ju livet på en pinne. Vitlöksbröd, lax och panacotta! Säger ju det. Vi skvallrade allmänt (jag kan ha skapat extremt dålig stämning...det var inte meningen...) och planerade för framtiden och skrattade och hade det bra. och nu ligger jag helt död på soffan och ska snart byta till sängen och supersova. Imorgon får jag i alla fall sova lite. Det behöver jag. Jag är fan inte skapt för liv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0