And are you thinking of me when you fuck her?

Låtrubrik: You oughta know med Alanis Morisette (lol felstavat), för jag har den på hjärnan och det är en jävligt savage rad.
 
Hej från bibblis! Här sitter jag och Anna och författar. Fast nu bloggar jag. Jag har börjat spåna karaktärer till ny bok, så det är ju kul. Men ja, igår vare måndag och då hade jag dona-dag. Jag tvättade masssor, lyssnade på peppig musik och sen kom mormor och vi städade och diskade. Så nu är det typ rent hemma hos mig! Den ni! Vi åt semlor och umgicks, och sen åkte vi him. Vi fick lax med romsås (!) och pratade och planerade framtiden typ, och när mormor hade åkt tittade vi på mästerkocken. Mush mush mush! Eller ja de sjöng ju inte signaturen nu i början but still. Vi hade en bra tid och jag hejar hittills på grisbondeladyn och killen med temaveckor. Ser fram emot att se hur det går för folk! Vi hittade sen ett program om att tonsätta poesi, med fredrik lindström som programledare! Jag var så att säga överlycklig. Little Jinder var med och sjöng, vilket var amazing af. Jag har verkligen kommit fram till att jag älskar henne.
 
Sen kom jag hem och sov, och nu är jag ju här. Jag och Anna har pratat om alla sjuka nyheter i mitt life, barn och gravideos och massa annat. Och nu skrivs det. Jag vill ha fika snart. Hoppas det blir paus. Så, ja, nu vet ni vad jag gör och inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0