Cause we hate what you do and we hate your whole crew so please don't stay in touch

Rubriklåt: Fuck you med Lily Allen, som vi lyssnade på igår för att hypa upp oss
 
Haj från balkongsolen! Här sitter jag med min jossebosse och har det fucking utmärkt. Jag trodde inte att vi skulle få nån sol idag, så det var fucking vinst! Och igår var det paaaaarty! Leo dök upp och vi lyssnade på peppiga låtar (eller åtminstone bra låtar) och Onna och Uni fixade mat. Det blev falaffel / vegansk kebab med pommes och kingig vitlökssås, så livet var bra. Vi pratade om mina karaktärer (Onna tror att hon kommer gilla den här boken mer än den förra och jag är nervöööös), vården och en massa queergrejer. Peaken på middagen var Unis eminenta uttalade om heterotjejer: "Heterotjejer har så låga standards, så det blir typ jultomten och någon som heter bengt!" Hen har så jävla jävelrätt!
 
Sen gick vi mot karaoken! På vägen fick vi höra allt om bögcaféet (det jobbar en bög där) och annat i Rågsved och sen var det dags! Jag tänkte först vara helt nykter, men Onna påpekade att "du kommer ju inte ut så ofta och då borde du unna dig ett glas" she's so right. Så jag drack vin och det var livet. Och ja, jag sjöng. Jag ville inte förstöra viben med att vara en sjungafinttjej, men onna kom på en kompromiss: Jolene! Så jag körde skiten ur jolene och det var det bästa som hänt. Nä okej men det var svinkul. Och här är några andra höjdpunkter:
-Den spanskspråkiga (kan man säga så?) tjejen som först totalt slaktade la camisa negra (in a bad way) och sen la gasolina (in a good way). Hon var kickass!
-Tjejen med kattöron som körde rebel yell med billy idol och var en ikoooon
-När en kille skulle sjunga och uni sa "han ser ut som en sån kille du gillar, Emma! En gitarrkille med långt hår!" jag konstaterade att njä, han verkar för glad för mig, men det var ändå otroligt.
-Skriksång till total eclipse of the heart och you oughta know och en massa annat som var amazing!
Så ja, livet var fucking bra. Jag älskar karaoke och queers och att vara out and about! Vi åkte hem i rimlig tid och åt natt-lasagne (Stella hade lagat mat på kvällen så nej vi lagade ingen lasagne på natten) och sen sov vi. Idag har vi sovit en massa, haft kaos med välta matlådor och grejer och nu sitter jag här. Det är liiiite kallt men mest soligt. Det kommer bli rövkallt nästa vecka igen so it works. Och ja, vi ses väl imorgon bloggfolk!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0