Men bara en som tar ner mig på jorden, säger aldrig vad var det jag sa

Rubriklåt: Vänner med newkid och Myra Granberg, en fin liten låt som vi lyssnade på igår
 
Haj haj! Jag tänkte blogga typ i eftermiddags men nu är klockan midnatt...aja. Jag ska berätta om mitt partyande med Linus! Efter mitt förra blogg lämnade vi hemmet och åkte till Kista. Vi köpte cidrar och grejer på systemet och sen skulle vi till puben, men vi stannade när vi båda hörde någon ropa på Linus. Turns out att det var en värvare från nån välgörenhetsorganisation som absolut inte ropade på Linus lol. Han var dock trevlig och vi pratade en stund om engelska vs svenska och sånt sååå it works. Men till slut kom vi iväg till lord pub (fast det står pub lord på internet? what?) för dryck och prat. Vi skålade för viktiga saker, pratade om ännu viktigare saker (jag är vag japp), diskuterade böcker båda inte hade läst (och också min bok) och hade det bra. Vi fick hjälp av en väldigt full tant (hon var väldigt stolt över detta lol), åt pommes och drack goda drycker, så allt var a++ måste jag säga.
 
Vi kom sen hem och åt fryspizza och hängde. Leo uppdaterade oss om the crazy life she leads och sen var det partytimes helt enkelt. Shots hände i mottliga mängder, videos skickades till folk, väldigt mycket sång sjöngs (har inte sjungit så mycket på jättelänge!) och ja, det var bra att leva. Stella lagade en stol under festandet, vilket jag spontant anser är mycket rimligt, och Linus försökte se våra tavlor. En ballerina såg ut som en spindel och en ängel som en sköldpadda. Han är orimlig. Men plötsligt var det mitt i natten och sovdags, vilket var jättetråkigt.
 
Linus åkte tidigt imorse och sen har det varit ultimat sovdag. Vi har gjort lite sysslor mellan varven, fått i oss mat och handlat mat ännu mer motvilligt. Dagens peak var när vi tramsade under handlandet och jag sa "...färs" efter alla matar Stella sa. Det...makade nästan sense från början lol. Vi är orimliga tjajor men så kan det va. Nu dräller vi i soffan och jag ska hämta te, så ja vi ses imorgon I suppose.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0