Think I hear what you're saying think I need a drink, well I'm keeping it together but you don't know the half of it

Rubriklåt: Hiding bottles med bear's den, av ingen anledning alls förutom att Paulina en gång sa att den raden lät som jag har jag för mig?
 
"Har du slutat blogga eller?" skrev Tilda innan. Ursäktaråååå I missed one day. Så jag ska blogga om min gårdag mest, och den började med tomtalk! Det är istället för pottersnack och vi läser goodnight mr tom. Det är...en sjuhelvetes mörk bok japp. Man mår så obra men vi kämpade på och jag försökte minnas boken. Kommer bli kul! Och sen åkte jag till Onna för mellopartaj! De andra mådde för dåligt för att åka, jävla töntar. Men jag fick lasagne och Tova kom dit (!) och vi pratade med några jag inte kände om tänder, spöken och grejer. Och sen mello då...det var ju sorgligt alltså. För jävla dåligt alltihop. Men vi försökte queerkoda allt, hörde fel hela tiden ("vi vill förmedla kärlek och läge" istället för glädje), åt snacks och hade det bra, trots vår upprördhet över vinsten. Den var stor, upprördheten. Rakel försvann under typ hela mello för hon fastnade i adhd-stress, men jag kunde hjälpa henne med att...trycka ut tabletter ur kartor och ploppa i dem i en burk. Det gjorde jag så gärna! Rakel blev jättetacksam för hon är: Söt. Vi pratade om jobbigare saker ett tag och sen åkte jag hem, och hemma drack vi te och det var typ det.

Idag...ja vad hände idag? Jag har sovit, drällt, skrivit med Tilda, pratat med Lilla, kämpat med boken och haft det bra. Vi beställde maxmat och läste och hade det bra, och sen lyckades jag skriva lite wooop. Men blä min bok är så mörk den kommer aldrig ges ut. Och fan vad jag inte kan göra något annat än jättemörka böcker. Ajaaaaa så kan det va, godnatt gänget!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0