We're all fucked up and falling in love, and we're all just singing along

Rubriklåt: Homegrown tomatoes med Jack Ingram, Miranda Lambert och Jon Randall, en otrolig summer jam som vi vibeade till igår
 
Halloj från ett deppigt snälltåg! Jag sitter i en kupé och är obekväm för jag hatar fucking kupëer. När jag gick på tåget fick jag stå i gången som en idiot för ingen var där och sen kika in i random kup'eer och säga hallå tills en kille hjälpte mig hit. Det är ett spännande liv jag lever. men nu ska jag berätta om min lovely tid hos Lilla! Efter blogget gick jag ut på balkongen och stekte mig (ja jag hade smort in mig) (folk bryr sig väldigt mycket om detta) och skrev lite bok. Lilla hade kaos på jobbet, men allt löste sig och hon kunde flexa ut lite tidigare åtminstone. Bubblet hälldes upp, good life-listan sattes igång och det var partaj! Vi sjöng stämmor såklart, diskuterade hennes jobb (jag hade åsikter vilket är konstigt av mig) och hade det utmärkt. Jag berättade om alla Taylors ex och det visade sig att hon trodde all too well handlade om John Mayer, inte visste att Harry Styles var en grej i detta och att hon inte hade fattat hur det funkar med vault tracks. Hon trodde bara att is it over now var en ny låt lol. Hon kämpar. Vi beställde pizza som vi åt otroligt blindfult i kvällssolen, och sen gick vi in och spelade! Vi klurade på en låt som Lilla har skrivit och jag kom med olika unhinged förslag, vissa av dem hamnade i låten så det var coolt. Vi hade jättekul och låten blev bättre tycker jag! Jag kom också med en liten låtidé som vi klurade på litegrann och efter en stunds trams och gos åkte jag hem. Det var en eminent jävla kväll! Och idag har jag chillat, ätit mikropannkakor (amamam) och nu sitter jag här. Tåget seeegar sig fram. Jag vill bara komma heeem nu och börja den här helt sjuka helgen! Årets motherfucking helg! Nej fuck jinksade jag det nu? Om jag gjorde det gråter jag floder.

Skulle du helst vara dansk eller död?

Halloj från Lillas hem! Jag sitter i hennes fåtölj och hon jobbar som en liten anka. Det gör inte jag just nu för jag ska blåga. Sen ska jag jobba mer jag lovlar. Men jag ska berätta om min osby-vistelse igår! Vi tog oss till tåget och såklaaaart var mitt försenat, så pappa och Haddock fick dö stressdöden, men jag kom iväg. Robert mötte mig på stationen och vi tog oss hem till dem, och vi var tydligen duktiga! Det fick vi höra av en random lady så nu vet vi det. Vi lyssnade på musik och pratade om absurda aktivister, olika sångare i olika band, logistik inför sommaren och allt möjligt annat men mest musik såklart. Han visade mig konstiga låtar, till exempel en otrolig Winnerbäck-låt som jag aldrig hade hört och som typ inte finns någonstans vilket jag är kränkt över för jag älskaaaar den. Jag hörde också en låt jag gillade med Bo kasper, sjukt i hela huvet. Efter några timmar kom Anna hem och vi drack lite vin och babblade, och sen gick vi till hotellet. Jag frågade henne om rubriken när vi fortfarande var hemma och hon svarade dansk, vilket chockerade mig kan jag berätta. Väl på hotellet var det nästan tomt, men vi hade det bra ändå och jag njöt av min burgare som alltid. De hade skurat den i fjärdedelar, det var gulligt tyckte jag. Vi pratade om Annas esc-äventyr i helgen, min 30-årsfest, andra stundande fester och sånt, och efter middagen åkte jag hem. Och nu är jag här istället! Och skriver bok! Fast inte just nu då, men alldeles strax. Jag har skrivit ett kapitel och vi har ätit lunch och tramsat. Lilla vill hälsa att hon är söt. Det är korrekt. Men ja, vi ses imorgon på tåget och då lär jag haft en riktigt bra tid! Sommaaaaar för fan!

You and I don't love each other but I know too much about your mother

Rubriklåt: Attachment love med Blegh, från veckans cirkelmix och seriöst bland de bästa låtarna jag vet
 
Haj från lilla soffan! Jag ska gå om en kvart, sååå jag måste hinna blogga. Jag hade jättemycket tid innan men jag...glömde. Och igår var en produktiv dag kan jag berätta. Jag gick först till tandläkaren, som hade lite vanliga klagomål på mina tandar men mest var hon glad att jag hade en eltandborste lol. Hon berättar alltid en massa om sin döva katt när jag är där I love it. Hon ba "Emma. Hon har katter. Jag kan prata om min katt!" Det är valid imo. Och efter en kebablunch åkte jag och pappa till frisören. Pappa skulle klippa sig och vi hoppades att hon skulle hinna med mig också och det gjorde hon! Så nu har jag en någorlunda rimlig längd på håret igeeeen! Lycka!
 
Sen parkerade jag mig på balkongen i några timmar och herregud det var så skööönt. Vi åt glass där i solen och det blåste så det blev inte för varmt och det var the besttttt. Och på kvällen kom Sara och vi åt lax och hade möte. Hon vill hjälpa mig att bli bättre på att marknadsföra mig och sånt, så vi har startat projekt #Kändisemma. Sara bestämde detta nostalgiska namn. Vi brainstormade och gick ut med Haddock och catchade up i allmänhet, och sen på kvällen chillade jag väl mest. Och idag har jag äntligen sovit vilket jag behööövde och nyss fick jag asian express. Jag älskar asian express. Och där har ni mitt lilla liv! Vi ses när jag har varit i osby!

Hela havet stormar men jag blir inte sjösjuk

Rubriklåt: In kommer ting med kapten röd, en lit banger vi hörde i bilen idag
 
Haj från stora soffan! Jag är så trött att jag håller på att ramla i bitar, men så kan det va. Jag sov jätteoroligt inatt och vaknade flera gånger, men till slut var det morgon och jag stapplade ut för att åka bil till skåne med mina föräldrar och mormor. Vi lyssnade på quiz och sen bokstavslekte vi, med mormor som kämpade på för att vara med. "Är det jag nu igen!" sa hon varje gång. Men hon lyckades! Vi åt lunch på en vägkrog (jag åt köttbullar amamam) och sen skulle vi ta en fikapaus och mamma hittade ett fint gårdscafé på telefonen. Men när vi körde dit såg det bara ut som en bondgård och folket som satt och drack kaffe utanför såg ut som om vi dök upp i deras hem...vilket stämde. "Det är vår dotter som sriver det här, det är inte öppet än. Vi ska ta henne i örat sen!" så jävla gulligt. Istället blev det glass på en mack och jag tjatade mest om att jag satt på en jättebra sten. Den hade perfekt rövstorlek och platthet! Och var lagom hög! Peak sten. Och sen kom vi hem hit, åt varma mackor, såg en dokumentar om ace of base och drällde. Jag är mest lite ledsen och konstig i huvet nu, vet inte riktigt vad det är om. Ska kanske bara sova. Det hjälper nog.

he's a heterosexual man in a homosexual world

Haaiiii från natten! Jag måååste gå och lägga mig för jag ska upp kräktidigt imorgon eller nä men på morgonen. Men det gååår inte för herregud en ickebinär artist vann eurovision! Allt är bäckmörkt men hen stod över allt det! Jag är så lycklig! Och nu ska jag berätta lite om min långa dag idag, som började imorse när vi åkte mot vaxholm med rävåsgänget. Mormor heter inte rävås men ni fattar. Stella körde dit och när vi kom fram var prio att gå till hotellet. Varför kan man undra, men tydligen har mormors kompis Kerstin (vars glas jag äger och säng jag en gång ägt) hadrivit hotellet i vaxholm i typ tio år för jättelänge sen. Who tf knew. Så vi tog bilder på mormor där, tittade på vattnet (det var säkert jättefint) och hade det bra, och sen satte vi oss självfallet på hembygdsgården. där åt jag och Stella våfflor som var fucking amazing och vi satt i solen och levde the ultimate life. Fast jag missade att de hade päronsoda vilket var kriminellt. Sen gick vi hursomhelst för att titta lite mer på vaxholm och såklart äta en glass. Jag blev förvånad när min strut hade jättemycket tom strut när glassen var uppäten, så pappa tryckte ner mjukglass i den. Det tycker jag är rimligt. Vi satt på en bänk i solen och stekte (rip min hud ajaaaa) och sen åkte vi hem igen, eller försökte. Vi körde åt helvete fel (mormor märkte inget lol) och sen hämtade vi de sista av våra nya eminenta stolar. Vi älskar dem! Och pratade jag om killen på myrorna igår? Jag vet inte, men han är magisk. Han sjunger hela tiden och dessutom jättebra, är jätteglad hela tiden och bara är the shit. Vi är stora fans av honom. Vi kom hursomhelst hem allihop och fixade här hemma: Torkade av stolarna (de var jätteskitiga upptäckte vi), bytte till sommarkläder i garderoben (som jag kan göra själv obs men det går snabbt när mamma gör det lol), tränade vägen till och från taxin och fattade var fan jag går fel och lagade lasagne. Vi åt sagda lasagne och familjen åkte till sitt hotell, där en och annan aperol sprits hägrade har jag hört. Vi vilade och åt godis och sådär, och sen vare eurovision. Ja vi tittade för nu är det så, och fy fan vad jag är glad för det! Vi fick ju för fan en ickebinär vinnare! Och Irland iiiiiii! Och kroatien hallå! Och så rubriken då, som var en tramsig mellanaktslåt som jag skrattade åt. För det är fan en homosexuell värld vet ni det? Esc presenteras i samarbete med den queera fucking agendan och mord av folkmördare hör ni det! Och nä om man skulle ta och sova några ynka timmar? Ses i Lund!

Ge mig tips och goda råd så jag kan göra helt tvärtom, för det är fan inte sånt man tänker på och drömmer om

Rubriklåt: Pollenchock & stjärnfall med Lars Winnerbäck, som jag lyssnade på i balkongsolen i eftermiddags och alltså ja vilken vår-banger det är
 
Halloj från natten! Jag tröttfryser, men ska blåga om min eminenta dag. Vid 10 tog jag mig ut till väntande familj och vi åkte till mall of scandinavia. Vi provade lite kläder, men exakt inget passade, på maj så bleh. Vi fikade på ett vibigt ställe med utomordentliga chokladbollar (med pärlsocker!) och pratade om olika grejer och bara hade det bra. Sen var vi trötta på mall-livet och åkte till hagaparken, som var peak myslig. Sol och bra vibes och en bra lunchrestaurang där vi åt pannkakor i solen. Eller ja, alla utom pappa, han åt riktig mat. Pannkakorna var utmärkta och sen fick jag pappas rester av potatis och tsatsiki så man mår ju. Och sen åkte vi hem för att hämta Stella och till Hjorthagen för att köpa stolar! Våra stolar faller i bitar och det tyckte vi var orimligt lol. Vi jämförde jättemånga olika stolar och till slut valde vi och köpte stolar! De är mycket bättre än mögstolarna vi har nu! Jag är hype!
 
Vi vilade hemma en stund efter det och jag balkongsolade, drack cider och lyssnade på true bangers, och sen var det middag. Vi åkte till sponga (spånga? inte vet väl jag!) och åt på en pub, inte samma som förut obs. Jag åt riktigt god fish and chips och splittade en banana split med Stella, vi klagade på musiken (men ville alltid hitta vad det var för låtar ändå) och hade en bra tid. Höjdpunkten var när vi pratade om servitören och mormor sa "jag vet inte, jag känner inte han!" nä inte vi heller lol? Jag vet inte hur hon tänkte där. Och sen kom vi hem, gjorde klart podden och hade det bra, och nu ska jag sova. Det blir ännu mer utflykt imorgon huuuur ska jag orka. Ingen vet.

All the youth in the world will not save you from growing older

Rubriklåt: Fall in line med Christina Aguilera och Demi Lovato, som jag påmindes om idag och bara just det what a banger
 
Haj från natten! Jag borde absolut sova genast, men hallå vad ska ni göra om jag inte bloggar ni kanske dör! Och idag var först en tråååkig dag, förutom att jag hade möte med Rakel och Uni om Onnas fölsedagsfest. Det kommer bli: Lit. Men på kvällen kom mamma, pappa och mormoooor! Mormor och Jossan reunited! Båda var jätteglada <3 mormor vände sig till mamma och frågade chockat "varför är hon så söt?" som om mamma skulle veta lol. Vi åt indisk mat och pratade och sånt, mamma och pappa städade lite för de kunde inte låta bli (literally) och det var trevligt helt enkelt. När de skulle gå till hotellet sa mormor "man känner ju knappt igen sina egna skor!" och mamma ba "det är för att det inte är dina skor." brilliant. Sen har vi poddat, men Stella blev helt slut så vi får spela in resten imorgon. Stackars lilla bäbi. Jag var också peak cringe, för Taylor spelade sin första europaspelning och jag uppdaterade ett fan account maniskt för att få se den nya setlisten. Det kommer bli: Sjukt i exakt hela huvet. Och ja, det var min lilla dag idag. Jag är trött som en anka och imorgon blir säkert en lång dag, så godnatt!

Är ni redo för sylt?

Haj från sängen! Här ska det snart sovas, men hoppas Stella somnar innan jag har bloggat klart. Hon snörvlar och harklar och är allmänt ynklig :( stackars bäbi. Nu gick hon upp för att ta en ipren och det tycker jag är rimligt för hon har ont i huvet och halsen. Jag och Leo är hittills friska, men vi får väl se hur det går. Och ja, det har varit en goslig dag idag. Boendestödet kom på morgonen och sen hade jag en a++ nap, som tyvärr blev lite lång...men till slut ringde jag Lilla för jobb. Jag skrev ett rätt meh kapitel och hon flexade ut tidigt och solade på balkongen. Här var det pisskallt kan jag meddela, det vet jag för jag och Stella gick ut och handlade. Det var kalllllt men vi hade en bra liten promenad och rant-stund, och på kvällen försökte jag hantera köket. Tyvärr slutade det med att jag råkade tappa en påsklämma i ugnen. Deeet kunde ha slutat illa. Men ja vi åt lax och sen drällde jag lite, tills Stella stormade in och sa "är ni redo för sylt?" Leo sa "sylt!" med hype, utan att fatta vad fan Stella pratade om. Det var alltså att hon skulle göra sylt. Hon gjorde denna och jag stod bredvid och tramsade, fast mest blev jag upprörd över att hon använde nåt som heter "natriumbenzoat". Vad fan är det för nåt ens? Vem har sånt? Vi tydligen! Sen fick jag smaka sylten, fast Stella glömde nämna att det hon höll fram var sitt eget finger. Så jag ba
slickar upp sylt
 aaaaa vad är det där jaha det var en kroppsdel. Så kan det va. Och ja, det var dagen idag. Nu tror jag Stella har somnat eller i alla fall kommit till ro. Lol vad pratar jag om. Aja, ses imorgon!

We don't talk anymore like we used to do

Rubriklåt: We don't talk anymore med Charlie Puth och Selena Gomez, som jag påmindes om i en video nyss och ryktet säger ju att Charlie borde vara en större artist? Lol (det är en taylor-referens era jävla noobs)
 
Haj från natten! Jag sitter i köket och dräller och äter hundra riskakor. Gott för maj osv. Och det har inte hänt supermegamycket här, men idag var jag och leo och skrev. Jag testade bacon och ägg-toast på vårt espresso house och det var ändå nice, men lite weird. Sen skrev jag nån jävla skit och försökte strukturera min dumma bok, som blir aaaalldeles för lång. Ingen kommer orka läsa den för den är hundratusen sidor lång, eller ja kommer bli. Men jaha jaha vad har mer hänt? Stella fick a på en uppgift like a true savage, vi åt apelsinkyckling igår, jag har helt ärligt mest varit sur. Just sur är en så klurig känsla tycker jag, för jag orkar bara inte vara sur. Jossan äter någon annans mat nu. Jag knuffade undan henne så hon fucking skärpte sig. Och ja nä, det var allt. Jag gör inget spännande och är som sagt mest sur och äter riskakor. Fast nu är de slut. Vi köpte dem igår. Så kan det gå. Just det, jag kan rapportera att Stella är lite krasslig. Hoppas inte jag blir det för då har vi stora problem. Det har vi väl om Stella blir sämre också iofs så det får hon inte bli. Och nu ska jag sova, godnatt ungdomar!

Var fan är mitt lamm?

Först och främst och viktigast: Reglerna är ändrade så jaaag får garanterat se Taylor! Och paramore! Det kommer bli det legit sjukaste i hela världen och det är inte ens två veckor kvar iiiiiiiii! Jag dansade in till Stella i sovrummet och sjöng "de har ändrat reglerna, reglerna, reglerna!" och hon fattade direkt vad jag pratade om för hon är queen. Det kommer bli amazing!
 
Så, hej. Jag sitter i köket och chillar och är hype på livet, och ska väl blogga om mitt lilla liv. Jag har inte lämnat huset kan jag säga, men så kan det vara. Igår var det såklart mycket sov, men också en bra hemmagos-dag. Jag stekte pannbiffar och kämpade som ett fucking djur (hur hamnar stekspaden under grejerna det gååår inte! och hur vet man vad man har vänt ens!) och sen köpte vi glass. Jag och Leo åt sagda glass och tittade på nashville, vilket var mysligt för hon försökte gissa vad som ska hända och hade många takes om karaktärerna. Och sen färgade Stella mitt hår! Vi blekte och slängde i mer lila och det blev bra! Då lyssnade vi på ett mord och det är därifrån rubriken kommer, för när man inte vet vad man ska ha som rubrik tar man väl en om djur liksom. Och sen har jag sovit och chillat, vi skulle ha skrivit men Leo orkade inte och har ännu inte lämnat soffan. Hur hon inte svälter ihjäl kommer jag aldrig att förstå. Jag kan också berätta att idag har jag kokat perfekta ägg. Seriöst skalen bara föll av men äggen var fortfarande varma och de var perfekt konsistens. Ingen annan fick se miraklet vilket var homofobt men ändån! Och nu sitter jag här och Jossan äter mat. Det gör hon rätt i. Så det var allt, men seriöst fuck allt det andra för Taylor har löst sig allt är glorious!

He's like a poem I wish I wrote

Rubriklåt: So american med Olivia Rodrigo, den första Olivia-låten jag verkligen fastnat för vilket är orimligt för det är en så basic straight love song! Men den är så glad och solig och gullig idk
 
Halloj från natten! Jag är sådär mysligt sol-frysig, fast det kommer bli kallt imorgon igen. This country makes no sense. Idag var det fucking otroligt väder och som jag utnyttjade det! det var dags att träffa bebbarna igen nämligen! Vi åkte till en stor och cool lekplats i Solna och där fick Lee och Luna leka av sig ordentligt. Vi fick mest sitta på bänkar och sola och prata. "Då fick ni ju knappt träffa barnen" kanske ni tänker då och nä, det är lite knäppt, men jag ville så gärna att de skulle komma ut på en utflykt. Tanken var från början skansen, men det gick inte rent ekonomiskt visade det sig, så det blev inte så. Men lite bebbetid fick vi! Vi fikade (sen snodde barnen med sig fikat och bjöd alla andra barn...) och Luna attackerade mig med sin tiger-gosedjur, för "den gillar inte främlingar", vi pratade om att papper är träd (det ville båda berätta om) och deras lekar var såklart iconic. De hade en lek där de tog sig till olika universum via portaler på lekplatsen och när Fredrik (deras pappa, ni kan ha glömt detta) kom för att titta till dem blev de arga för han dök upp i fel universum. Så de kom tillbaka och lämnade honom till oss med ett upprört tal om att han skulle sluta rymma. Rimligt. Vi åt också glass och Lee kom på den bästa idén: isglass utan smak. Så bara is. Fredrik tyckte detta var en värdelös idé, men jag och Luna var all in. "Ingen är allergisk mot vatten och ingen behöver vara orolig att det smakar äckligt!" sa Luna. Det är sant! Men sen fick jag veta...att is kan ha olika färger? Den är inte helt genomskinlig utan typ grå för det är bubblor i vattnet? Visste ni detta fellow blindisar? Det är väl inte möjligt? Det borde inte! Men ja, det var en utmärkt dag, men satan vad trötta vi var när vi kom hem. Vi tryckte i oss maxmat och har sen mest chillat, men jag pratade med Henrik också. Jag rantade en del om jävelskap (som kanske får tas i ett annat inlägg om jag orkar) och jag fick höra gaylor-teorier...alltså tankar om att Taylor skulle vara lesbisk. Hur man kan lyssna på hela nya skivan och ändå hävda detta kommer jag tyvärr inte att förstå. Men ja, nu är det sovdags och jag ska fan sova i hundra tusen år. Hoppas jag.

Men jag skulle gjort festivaler i somras och blivit en stjärna av det

Rubriklåt: Full av mig själv med Daniela Rathana, från veckans cirkelskiva och dessutom poddens pandemijingel lol
 
Halloj I'm back! Nu sitter jag i köket och vi dricker te och äter mackor fast jag har ätit upp mina. Stella har köpt en osnäll ost och det är rude av osten! Aja, nu ska jag berätta om min långa dag! Jag åkte hemifrån och mötte upp min kära syster vid odenplan, för hon var uppe minsann. Vi satte oss på ett ställe där jag drack juice (underskattat) och vi hade bokklubb. Vi pratade om huvudpersonens unlikability och en massa annat, och sen gick vi på tur. Vi besökte en spelaffär och en mini-bokhandel, så Sara fick se allt hon ville se, och sen åt vi lunch på ett brunchställe. De hade mackor med äggröra, men också en massa annat! Och bowls! Kan nåt ställe ha frukostmat som faktiskt är lite jävla normal? Ge mig äggröra på en macka, ge mig vanlig jävla gröt om ni nu ska ha gröt, ge mig vanlig juice utan fucking morot! Ja jag är 80+ vad ska ni göra åt saken. Men jag fick en macka med äggröra och en massa annat och vi pratade om vilka som var nominerade till Tony Awards i år, jobb jag kan få och annat jox, och allt var väldigt trevligt. Hon lämnade av mig på espresso house och där satt jag och skrev ett ganska dåligt kapitel, men i och med det dåliga kapitlet har jag nu 30 kronologiska i rad! Inte de första 30, men ändåååå! Jag åkte hem efter nån timme och här hemma har det ätits den berömda Stellakycklingen (amamam!) och poddats. Det blev ett helt okej litet avsnitt tycker jag ändå. Och nu sitter vi i köket och måste sova snart, för jag är jättetrött och vi ska iväg imorgon på utflykt. As we should! Så det var dagen, för en gångs skull har jag flängt runt och hållit på, så skare va.

Coca cola hennessy, everybody says you're no good for me, but you're my fucked up remedy

Rubriklåt: Put me back together med Caitlyn Smith, med rätt lite osund vibe och också colaaaa
 
Haj haj jag tänker bloggfuska! Av exakt exakt ingen anledning! Oftast när jag gör det är det ju för att jag har tusen saker att berätta om, men nu blir det såhär ändå. Och igår maxade jag fan solen! Jag satt verkligen orörlig i solen i timme efter timme, förutom när jag tvättade. Min plan var att läsa bok hela eftermiddagen, men plötsligt tog boken slut. Den var verkligen extremt kort! Jag var djupt kränkt för jag gillade boken men så ba...slutade den. Så jag bara drällde och på kvällen åt vi korvstråg och då var det äntligen dags. Stella hade tjatat i hundra år om att se baby reindeer, en serie på netflix, och nu gjorde vi det. Och alltså...fucking hell. Om det här inlägget bara och endast kommer vara saker jag kände om baby reindeer helt utan kontext? Ja. Såhär, det handlar om en kille som blir stalkad av en äldre kvinna, det är typ det. Fast inte då för det är så mycket. Här kommer alla mina känslor helt utan förklaringar:
-Det är en så bra mindfuck. Man tror man vet vad fan man tittar på men man gör inte det. Man tror att stalkern är det värsta men det är inte det.
-Seriöst har aldrig sett något så bra om hur trauma funkar. Om hur man dras till trauma, blir likgiltig till trauma, kan tända på sitt jävla trauma.
-"How do you identify sexually?" "a fraud." herrrrregud ja hundra procent ja.
-Det är så bra om queerhet och trans och grejer! En så konstig väg till queerhet men också så fucking powerful. Och transkvinnan är den objektivt bästa karaktären.
-Nä vänta pappan kanske är bättre. När han sa "I grew up in the catholic church" skrek vi alla tre högt. Det var ett rimligt skrik.
-Stalker-skådespelerskan var fucking otrolig. Så många snabba humörsvängningar och bara så mycket kaos. Jag kan typ inte fatta att hon skådespelade lol.
-Syntolkningen var så absurd. Det var jättemånga känslor inskrivna, liksom att hon förklarade hur karaktärerna kände efter hur de såg ut? Varför tänker någon att man vill ha det? Har aldrig hört så mycket trams komma ur en syntolks mun!
 
Så det var mina känslor eh ja spännande va. Så jag var helt lamslagen efteråt, men vi drack te och jag lyssnade på nya adeem the artist-skivan. Den var inte så bra :( såklart fanns det bra låtar, men absolut inte en lika stor fullträff som de första två. Besvikande! Och sen sov vi, så ja som sagt orimligt att bara skriva om igår i detta inlägg. Men jag var tvungen att prata om baby reindeer jättelänge! Och jag är hungrig så jag orkar inte berätta om idag just precis nu!

Sarjade spillror av människoväsen, en blind får leda en halt

Rubriklåt: Igen med Sanna Carlstedt, en alldeles för deppig låt för en sån här dag men också lesbisk (nä men den känns lesbisk) och vi hörde den idag
 
Haj från maj och min utmärkta dag! Jag är helt slut, men läser bok och måste ju ändå blogga innan jag ska supersova. Och idag har jag firat Onnaaaa som fyllde 30! Det var supersol i trädgården och jag satt på "Unis bögiga filt" (den var tydligen regnbågsfärgad) och åt en jävla massa svingott fika. Onnas kompis dotter var där och Stella blev såklart överlycklig, så det blev studsmattehopp och såpbubblor och allt möjligt. Jag blindkacklade en massa med Tova och Dess och det blev skvaller, upprördhet och glädje. Så ska det va! Sen åt vi tacos och ännu mer fika och pratade och tyckte vansinnigt synd om onna som hade ont i sin jävla jävelmage. Imorgon ska hon åka till Paris och hur fan ska det gå till ingen fucking vet. Vi hade det annars helt jävla utmärkt och sen följde Rakel med mig och Henny, en ny bekantskap, till centralen. Vi pratade om en massa jävelskap på tunnelbanan, följde Henny till tåget, irrade på väg till blå linjen och till slut hade det tagit två timmar att komma hem men det var ändå härligt. När jag kom hem märkte Stella och Leo äntligen upp alla burkar med torrvaror med punktskriftslappar, såklart på korrekt stemmiska. Så skare va. Och nu läser jag bokklubbsbok och ska sova, men jag är hungrig. Ska låta bli att äta upp alla tårtrester jag fick med mig hem. Frågan är vad jag kan äta istället? Typ inget. Så ja, det blev inte bra bloggat, men jag har mått så satans bra hela dagen idag. Verkligen från sekunden jag vaknade har jag mått fucking utmärkt på en sådär störig nivå. Liksom att jag skrek att jag var så jävla glad idag helt apropå ingenting. Rimligt av mig. Men nä, sömnen kallar...nej kuken om jag säger så somnar jag ju aldrig! Nu tog jag i trä, hoppas det hjälpte.

RSS 2.0