too much whiskey, too much honey, too much wine

Rubriklåt: Hem of her dress med first aid kit, som jag sjöng på hela kvällen igår. Sjöng dock inte på text, men svårt att bara ha lalalalalala som rubrik.
 
Oj, jossan jamar. what the fuck? Och snart ska jag åka iväg, så det blir ett kort litet inlägg från maj idag. Ni slipper i alla fall att jag bloggar från årsmötet senare. You win. Men jag ska berätta om min mysiga kväll igår med lilla! Hon kom him och vi drack cola i värmen, analyserade musik mer än vanligt (ja, det går!) och sen fick vi grillat från restaurang rävås. (seriöst jossan vad äääär deeet?) Vi lyssnade på bra synthslingelåtar med pappa och hade det bra, och sen åkte vi in till stan.
 
Vi satte oss i värmelampornas sken på botulfs uteservering, drack vitt vin och sjöng med i latinpop för allt vad vi var värda. De spelade en massa pitbull, vilket vi blev mycket glada över, och vi sjöng och klappade och hade oss. Folk runtomkring oss var härliga, jag rantade om barnuppfostran och allt var så himla härligt. Sen sov vi och väcktes av jossans shenanigans, men jag är inte så sliten just nu faktiskt. eller alltså, jag vill ju helst sova mer, men eftersom det inte är något alternativ...så får jag väl härda ut I guess. Här skare årsmötas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0