We both know it was a girl back in bethlehem

Rubriklåt: Muhammad my friend med tori Amos, för den handlar om Jesus och Jesus dog igår, och jag citerade den för Stella på twitter.
 
Hej mitt i påsken och supervåren! Jag har legit suttit ute i solen i två timmar eller mer på himma-altanen. Och bränt mig på mitt knä. Life ändå. Och igår var det superultrapåskadagen! Som vanligt började den med brunch, denna gång på kulturen. Vi satt ute och åt goood äggröra och lax och en massa annat gott, och pratade om mammas vampyr-resa och sånt.
 
Sen var det äggjakt! I år fick vi klipp av låtar som vi sen skulle koppla ihop med ledtrådar som sen skulle få oss till platser. Så jag, syster och Benjamin gick runt i stan, träffade olika folk av slump, såg gatumusikanter och demonstrationer, sa olika puns (påsken är min punigaste tid), kom på att vi skulle bli sämst i amazing race och blev supervarma. Jag älskar äggjakterna! Sen spelade de andra spel och jag vilade, och sen åkte vi till mormor för påsk-lax. Jag älskar lax! Och vi fick chokladmousse efteråt! <3 vi pratade länge och väl om pappas kärlek till grus, testamenten och alla dukar benjamin ska ärva, tanterna i mammas och cias kör och annat trams. Jag fick massssa ångest på kvällen, men det gick bra ändå och sen kom jag hem och sov som en bebbe hela natten. Och idag har solen solat som fan och nu är det ordning hemma hos mig och snart ska jag hem och äta påskgodis och ha en bra kväll. Jag mår bra! Notera tack!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0