Nerför backen, över torget och jag älskar älskar den här stan

Rubriklåt: Sanningsdan med säkert!, som är så himla somrig för mig och dessutom så älskar jag verkligen den här stan. Jag har tänkt på det mycket. Och ja, och jag hör den nu också. Fast nu tog den slut men ni fattar
 
Hej från balkongsolen! Den steker på och jag väntar "tålmodigt" på att min is-flaska ska smälta lite så jag kan dricka vatten. Och det var ju hundra år sen jag bloggade, inser jag nu, så Imma do that. Och i lördags var jag ju, som jag sa, och hängde på kulturen. Mamma och pappa var där med Ia och Jonne, för de hade varit på ölfestival, så jag joinade såklart. Men först, på bussen, träffade jag ett heteropar som var hur gulliga som helst! Ja ni läste rätt, ett fint heteropar. Jag pratade en del med dem om blindhet och lunds skolor, så det var en bra stund. (Nu öppnade jag flaskan och det blev vattenfall delux. glömde att man måste öppna ibland så det inte blir så högt tryck, wooops)
 
Väl framme satt vi på kulturen och drack bubbeldrinkar (inte så gott tyvärr) och pratade om hur livet var. Vi diskuterade musiken som spelades, olika fina hotell mamma och pappa har bott på (deras jävla hongkong-hotell! ja jag vet att man inte stavar så, låt mig va. men vad de tjatar om det stället!) och england i allmänhet, har jag för mig. Efter att vi suttit där nån timme gick vi till tugg, där hela uteserveringen var full, så vi satte oss i princip helt själva inomhus istället. Där åt vi goood mat (de har så goda pommes! det hade jag 0 minne av!) och Ia spelade ricktig dålig musik för oss (sa ju att vi var själva) och vi pladdrade på. Mamma blev dock helt slut, så redan vid 21 åkte vi hem. Vad gjorde jag sen på kvällen? Pratade med Lilla, gjorde jag, men annars vet jag inte.
 
Igår hände inte jättemycket. Vi skulle ha ätit lunch med familjen och pratat inför london, men det hände inte, så dagens bravad blev att fika hos mormor. Johanna kusin ska till thailand i en termin, så vi åkte dit och sa hejdå till henne (vi=mamma och jag). Där åt vi daimtårta och pratade om gyllene tider, ragusa (det är tydligen skånskt?) ochatt Johanna måste gå upp tio kg i thailand för att de har så god mat. rimlig logik: Ja. Sen har jag bara varit hemma, tänkt och lyssnat på olika poddar, basically. Just tänkandet kan ni få höra mer om, ifall ni har otur... ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0