They say home is where the heart is, but God do I love the english

Rubriklåt: London boy med Taylor Swift, som alltså kom ut igår (lol att det var fredag igår?) och nu är jag i London så its a sign
 
Hej detta är emma från graven. För ni vet det här med att jag skulle sova efter inlägget igår? Yeah...no. jag somnade fucking aldrig. Japp. Så jag sov på planet, va? Nä. eller okej jag sov typ 20 minuter. Och sen var det en dag i london på schemat! Hur i hela fridens namn klarade jag det? Well, kind of not. men also kind of. Jag är ju här, för fan! Och det var kul. Det vaaaar det. Så här kommer kul grejer som har hänt idag, hold on to your hats (literally för på ett ställe fick benjamin inte ha på sig sin keps inomhus, det var inte ett högstadieklassrum obs):
-Vi gick till en food market! Där åt vi food!
-Vi var sjukt taggade på att äta get (vi=pappa och jag), men så var get-stället fkn stängt! Fuck off alla getter
-När jag började ta slut första gången skulle vi gå en beer mile, men började med prosecco på ett mysigt place. Där spelades det pingis och en glammig tjej blev intervjuad.
-Sen drack vi cider på ett hipstrigt place där the vibe också var sjukt chill. Jag mindes mitt trauma med engelsk cider och hur sjukt innocent jag var 2014. Rip den emman seriöst.
-Vi slutade vår beer mile på ett place som hette "london calling sweden". Där drack jag suröl och sjöng med i alla låtar.
-Men såklart var jag på toa när alla sjöng allsång till spice girls. Det var konst ändå.
-Kan vi prata om musikvalen på pubarna i england? jag fucking älskar dem! Prosecco till wolf alice, cider till the cooks och suröl till simon and garfunkel. och spice girls, som sagt. Lever fan mitt bästa musik-life här.
-Sen såg vi en gata som heter abbey street. "Är gatan sur? Abbey road fick ju allt kul!" frågade pappa och vi bestämde oss för att ta bild på oss när vi gick över gatan med en skylt där namnet stod. Det gick...sådär, för vi dålde skylten hela tiden...
-Sen kom vi till hotellet och jag bröt ihop av utmattning och ångest och bara grät grät grät. men sov jag? näääää. nej nej. kommer jag någonsin somna igen jaba undrar
-Vi åt middag på ett kycklingställe och jag var en död person. Men jag och benjamin har haft sjukt kul i alla fall. Vi har tramsat och varit icke-pk och varit bros.
-Mitt huvud gör ont. och vet ni? ja jag tror faktiskt ni kan ana vad jag ska göra nu. kanske va.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0