Who could ever leave me darling, but who could stay

Rubriklåt: The archer med Taylor Swift, hennes nya låt som är sviiinbra! Fucking Taylor, hon fortsätter leverera fast man aldrig tror det.
 
Så, hej, jag mår inte särskilt bra för närvarande. Det är ju inget nytt, men just de här dagarna har inte varit kind to me. Men, i onsdags efter blogget åkte jag ju på quiz hos Saga igen! Där drack jag vin som smakade efterrätt och vi pratade om "Karla med r" och annat märkligt. Quizet tog sin början och jag var helt katastrofalt dålig, men gustav vasa hjälpte mig i alla fall. Det måste han när det är historia-quiz! Jag och min lagkamrat sjöng med i låtar med mycket passion och till slut förlorade vi, men med jävligt små marginaler. Älskar att vara på quiz, för alltså, Saga är the shit. Efter quizet lyssnade vi på bra låtar, till exempel rubriklåten, och sen åkte jag hem och sov hela dagen efter.
 
Typ i alla fall. Jag släpade mig till hemköp med mamma och det var typ allt jag gjorde igår, så...yay. Jag twitter-dmade med en brasiliansk tjej om en massa gayness, alltså världen är bra på det sättet, och mest hade jag så mycket ångest att jag inte kunde sitta upp. Det...har jag haft idag också. Men jag har bytt vårdcentral, så hopp finns i horisonten, och nu sitter jag på balkongen. Min balkongsol är tillbaka, min lägenhet är min igen, det är i alla fall det bästa som någonsin har bästat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0