Dom är skraj, säg till dom storasyster är på väg

Rubriklåt: Ta hand om dig med Silvana Imam och Fricky, för storasyster är alltid på väg för att hjälpa sin lillasyster!
 
Hej från tröttma! Varför sover jag aldrig när jag är så här trött svara mig :( Men ja, jag ska blogga och get shit done. Ni anar inte vilken kraftansträngning det är varje jävla dag att göra detta. "Du måste ju inte blogga", säger ni då kanske. Eh jo? Klart jag måste?
 
Och igår åkte jag till malmö igen, eller ja jag försökte. Jag fick vänta i nästan en och en halv timme på bil. Lilla fick sitta ensam på puben och vänta, men storasyster var som sagt på väg och dök upp till sluuut! Vin beställdes in och vi pladdrade om konserten, vilka låtar vi ville skriva och annat trams. En britt ropade "let's play a game: What's in ron's handbag?" Vi tog detta to heart och lekte "vad har den andra i handväskan?" oväntat kul. Sen pratade vi mycket om sex och kinks och sånt, och precis innan vi skulle gå kom britterna i fråga och satte sig hos oss. Jag frågade handväskekillen om det var han som ropade och han bara "yes! Did you hear what was in it? He's a middle class gangster!" vad fan är en middle class gangster jag bara undrar? Vi tog oss hem till Lilla och efterfestade med lussebullar, bayleys och mysig partymusik innan jag åkte hem. Bästa livet!
 
Idag var jag utmattad, så jag sov hela dagen, men på kvällen familjade jag. Mamma körde mig och pappa till affären (pappa har inget körkort, han märkte igår att det gått ut, det är fucking hilarious) och vi handlade, och sen fick vi vänta jättelänge på mamma. Vi lyssnade på synthlåtar på en deppig bänk, men sen kom mamma och vi körde till Saras luciakonsert. Den jävla kören alltså, så bra de är. Altarna alltså, bäst! Men alltså gud vilka emotions jag får av lucialåtar :( Blir helt förvirrad i själen dammit. Men ja, nu ska jag väl försöka sova och hoppas att Emma Black inte går loss med sexdrömmar inatt igen. Yeaah det är hennes nya grej. Så konstigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0