hjärtat blir aldrig fullt, en livstid ska få plats där

Rubriklåt: Andromeda med Kent, kanske min bästa kent-låt?
 
Sååå eh ja. Japp. Jamenhejsanhurärläget. Så, jag mår fortfarande inte bra, och livet är fortfarande inte bra. Men jag är som jag är, och jag tror helt seriöst att jag måste bli dödssjuk eller nåt för att jag ska sluta blogga. Så jag ska lajva att allt är okej och berätta om mitt liv typ? det är det mest absurda jag har hört men det är tydligen how I cope.
 
Så i lördags efter blogget kom Anna hit. Vi åt fryspizza och en massa andra goda saker och efter catchup klippte vi och färgade om mitt hår.Så nu har jag kortare hår och det är ny-lila! Vi lyssnade på nya låtar, sjöng med i andra och efter en hel del prat om allt möjligt åkte vi till botulfs. Där drack vi vitt vin och undvek den creepy bartendern som stötte på henne, och det är ungefär det, tror jag.
 
Sen har jag inte gjort något. Knappt bytt om. knappt ätit. Jag har ibland pratat i telefon med Lilla och Kiti, för de är trygga och bra. Då har jag till och med skrattat. Welll det gick inte så bra att blogga eller hur? Men jag provade i alla fall. Och ni vet att...jag har klippt mitt hår. Det är väl en bra kunskap för er, I suppose...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0