Hollywood is bleeding, but we call it home

Rubriklåt: Hollywood's bleeding med post malone, som spelades igår natt på musikhjälpen och jag påmindes om att det är en kickass låt.
 
Hej från trötta Emma! Det är verkligen den vanligaste emman. Och jag ska berätta om min långa fredag. Jag åkte till Malmö och träffade Anna H, för nu var det skrivdags. Vi drack kaffe / varm choklad och roastade kulturmän, och sen jobbade jag med boken. Att byta tempus i en halv roman är...inte så kul. Blir helt sliten och korkad av det.
 
Jag tog sen tåget till Osby och träffade annoushka och robert. Vi åt mat och knäck-pannakotta, berättade skvaller (som inte var så juicy som vi trodde) och sen var det på spåret. Vi vann! Vi kallade oss "robban och idioterna", men vi försökte faktiskt alla tre. Vi lyssnade sen på en märklig julskiva som man tydligen måste lyssna på, vilket inte var det bästa i mitt liv men några roliga grejer fanns där iaf. Och nu har jag lyssnat, ääär ni nöjda nu töntar? Vi lyssnade på mer musik, jag frågade ut dem om deras bröllop och hur det skulle handla om mig (lol) och berättade jobbiga saker, och sen var klockan halv två what the fuck is time even.
 
Jag vaknade och var utmattad, men fick ägg och juice i alla fall. Jag åkte hem och sov som en sten, men har lyckats tvätta och äta mat och grajor I'm doing all right faktiskt. Skönt medd en helt tom dag. Fast Stella är jättesjuk :(( det vill jag inte att hon ska vaaaara!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0