I met you on the dance floor, I was high and you were bored

Rubriklåt: Black Car med Miriam Bryant, vi måste ju hylla henne nu när hon musikhjälpar loss!
 
Haaj! Nu är det bloggdags igen! Jag trycker in mackor i käften och hindrar jossan från att äta ost för närvarande, för hon är tydligen en ostkatt. Och jag ska berätta om igårkväll, för då åkte jag till grand och träffade Matte och Husse för att se Lilla! Vi hade svinkul och sa morbida och underbältetiga skämt. Här är det morbida skämtet:
Matte: Vad ska det bli av mig?
Husse: Jord.
Och här är det sexuella skämtet, vi pratar om Danny:
Jag: Han är så weird, men precis när han kom gillade jag honom.
Matte: Har du träffat honom i såna sammanhang?
Jag var kränkt! Vi gick in till konsertrummet och folk spelade jullåtar. De var ganska tråkiga, förutom en amazing låt om strumpor och ett mellansnack om klockspel och pistoler, men sen kom lilla! Hon spelade sin jättefina jullåt och sen en punklåt om tomten med elvira (saras ex-roomie)! Det var lätt det bästa och alla hade superparty. Hon är den bästa punkbebisen!
 
Jag bestämde mig för att skita i min färdis och åkte med Matte och Husse till västris. utan Lilla, weird as it is. Jag och Matte lyssnade på little jinder och pratade om döda blinningar och annat trams, och sen sov jag mycket längre än jag hade tänkt. wooops. Men jag åt frukost och tittade på musikhjälpen, och efter taxiproblem kom jag hem och har vilat i en del timmar. och glömt lyssna på skiva som jag skullegöra, fan! jag gör det när jag kommer hem sen bestämmer jag nu. Förlåt robert! Men ja, nu har jag bloggat och ska iväg igen. livet va.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0