I swear to be overdramatic and true to my lover

Rubriklåt: lover med Taylor Swift, som lyssnades på två gångar i rad igår för att Skogis inte hade hört den och blev "knullad av taylor swift", som hon sa.
 
Hej från ännu en väldigt lat dag hos Emma! Eller kväll är det ju nu. Det skulle varit en Stella här, men det är det inte för hon kommer imorgon istället, men jag klarar mig väl ändå. (nä.) Och igår handlade jag en massa, och sen kom Skogis hit! Vi hade sen länge peppat att äta korv med bröd, så det gjorde vi. Country musics spelades och hon var ett amazing stöd i all min turbulens. Hon är världens genuint bästa när det stormar, seriöst.
 
När korven ätits satt vi i soffan och åt dumleklubbor (älskar att ha barnkalas som vuxen) och bytte till Taylor Swift. Mycket om åldersskillnader och människor vi stör oss på blev det, och jag höll långa rants om äldre tanter som inte kan hantera att jag är blind (det kanske jag skriver ett eget inlägg om snart? det vore kul!) och vi skrattade väldigt mycket. Rubriklåten var ett moment, vi hamnade i ett maud lindström-flow och kvällen var verkligen välbehövlig och fin. Jag är hennes stormis forever <3 och idag, ja idag har jag sovit i konstiga omgångar och inte mått bäst kanske men försökt. Imorgon kommer Stella hit i alla fall. Det är fan på tiden känner jag spontant.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0