Vi måste få ett lyckligare slut

Rubriklåt: Super 8 med little jinder, för i och med så mycket bättre (som är slut nu seriöst rip mig) och Lillas / Mattes besatthet av henne måste jag hylla little jinder. Det ska hon ha!
 
Haj från en lite extra glad Emma! Vet ni varför? För idag fyller Stella och jag halvår! vi har varit ihop i sex månader! Sjukt för fan! Vi ska fan ha det lyckligaste slutet of all time och hör-jävla-sen.
 
Men nu känns det som om jag inte har bloggat på ett år, så imma get on it. Och i söndags åkte jag till Lilla. Hon var deppig och stressad, men jag muntrade upp henne med en lång och arg rant om pärmar. Tydligen avskyr jag pärmar? Det står jag fan för. Vi lyssnade på hennes lista och pratade om allt som pågått, hon beställde mat under en massa problem och jag var en hungrig och störig unge. Men till slut fick vi vår lax <3 vi peppade låtskriv, sjöng som vanligt och Lilla var en deppig boll. Jag var dessutom svintrött, så jag åkte hem och soooov.
 
Igår var en lat dag fram till kvällen. Då kom jag him och vi åt pannbiffar och såg så mycket bättre. Little jinder var en amazing varelse som hon alltid är, Uggla var life och alltså jag är så kränkt för att det är slut nu! Hur vågar det? Men thank god att musikhjälpen har startat istället! Så på natten låg jag här och lyssnade på det och skrev med onna, som sjukt nog var vaken på natten för att lyssna. så mysigt! Och nu är det tisdag och jag har pratat med Kiti, sovit och drällt. men snart ska jag iväg save my soul jag orkaaar inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0