He says his body's too old for working, I say his body's too young to look like his

Rubriklåt: Fast car med Tracy Chapman, som hyllning till Lilla som sjöng den idag på ett coolt gig! Serri det var coolt just trust me.
 
Hej från mig igen! Jag är lugn från min speedadhet, men hann boka biljett till stockholm. Sååå jag åker imorgon. Så blev det bara. Men jag ska blogga om mitt lilla life, och till slut kom jag till malmö ändå. Inte när jag hade tänkt, så nåt skriv blev det inte, men jag mötte upp Lilla på family pub för pizza och billigt vin. Det var fotboll i hela stan och även på puben, men det var hur mysigt som helst. Älskar sunkiga pubar så jävla mycket you guys. Vi åt pizza med mycket passion, jag berättade en thrilling tale från reddit med dialektbyten och allt, vi peppade inför hennes klippande till kort hår (nu har hon kort håååår!) och sen pratade vi jätttelänge om hur vi vill tolka olika låtar. Det blev idéer om en låt om handikappersättning, mycket hiphop-idéer, kör-pepp och ja, a lot of it was super gay kanske eventuellt. Vi hade det allmänt kul (bra skrivet emma) och åkte hem i tid, och sen sov jag.
 
Jag vaknade orimligt jävla tidigt av en kaos-jossa, och när jag äntligen efter några timmar somnade om drömde jag freaky mardrömmar. Jag drömde att jag vaknade och gick upp, men datorn spelade massa musik och poddar och skit och jag kunde inte stänga ner fönstren. Gång efter gång vaknade jag och mer och mer var konstigt: plötsligt stod en stor skärm på mitt golv och en halvdrucken ölburk på mitt skrivbord, det gick inte att kolla vad klockan var på något sätt öht och allt var fucking kaos. Mådde seriöst skit när jag vaknade på riktigt för jag trodde inte att det var legit. :( mennn jag bokade huvudstadsbiljett! this bitch kan inte hålla sig ifrån stockholm så kan det va. men hörni nu vill jag sova!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0