och för varje gång tror jag mindre, för varje gång hoppas jag mer

Rubriklåt: För varje gång med melissa horn, som äntligen släppt skiva igen! Jejoise!
 
Hej hej jag kanske borde get my shit together och blogga om min helg. Såry allesammans men jag är sjuk faktiskt! (älskar att be om ursäkt som om jag har en stor läsarskara.) Så, i fredags var jag ju i osby. Där tog vi oss först från stationen med mycket förvirring, men sen fixades mat och sagor berättades såklart. Denna gång hade sagorna konstig betoning och var väl inte så rafflande, men ändå härligt. Vi läste protokoll som verkligen inte var rimliga, åt glass och sen var det såklart soffa och musiklyssning-time. Det är det bästa. Det var mycket gammal musik som dök upp, så jag var skeptisk mest hela tiden, men samtalet flöt och Annoushka hade full koll på vad hon skulle diska. Det är faktiskt viktigt. Så nä, jag hade kanske inte jättemycket att berätta om min vistelse, inser jag nu.
 
Igår vaknade jag med huvudvärk från helvetet, men åt frukost med team osby och var "trevligt sällskap" tills jag åkte hem. ...då sov jag i fyra timmar. Friskt. Så jag kunde inte gå ut och äta med min familj, men jag lyckades repa mig tillräckligt för att joina dem på standup. Vi såg Anders Jansson och det var väl trevligt, tycker jag. Han skämtade mycket om att inte kunna se (han skulle bara veta!) och som Sara sa: "jag lolade, men jag fick inte ont i magen." typ exakt så. Sen gick vi hursomhelst till den nya rom-baren som har öppnat i Lund (!) och där drack vi konstiga drinkar, i alla fall några av oss. Ändå rätt gott, om än märkligt. Vi hade lite svårt att samtala pga akustiken, men satt ändå där en stund, tills vi åkte hem. Då...gick jag vilse. Kul med äventyr när man är supersjuk1 Jaaa!
 
Men, idag har jag sovit till 14:00 och inte gjort något mer avancerat än att handla. Kämpat på. Snart ska jag sova igen så den här töntiga sjukan kan leave me the fuck alone. Den är så tråkig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0