All that I want is to wake up fine, tell me that it's all right and I ain't gonna die

Rubriklåt: Hard times med paramore, som jag hörde i fredags och då tänkte jag att ja det är fan sant för det är hard times. Inte just nu dock för solen strålar.
 
Hej från balkonglivet! Solen skiner och det är nästan varmt eller ja det är varmt men inte varm-varmt. Ni fattar. Jag läser en av mina favoritböcker (saker ingen ser) och liverapporterar olika tankar till Onna. Det är ett mysigt life! Och bra life var det också i fredags, som ni såg. När jag hade bloggat klart köpte vi pizza, eller nuggets i mitt fall, och tramsade oss som vanligt. Vi lekte lekar som resulterade i att jag berättade om när jag uppträdde som Ken, Annoushka bekände oväntade kärlekar och Lilla tyvärr inte hade kramat en tjej på ryska posten (men hon borde ha gjort). Vi åt kladdkakemuffins som mamma hade bakat och sen mådde inte Lilla så bra, så hon intog sängen. Högst oklart vad som hände med na. Jag tvingade dem att välja låtar, som man tydligen gör, och när Lilla åkt hem hade jag och Annoushka en märklig lek där vi räknade vilka som varit hemma hos oss. Jag kom upp i 67 personer tror jag! Många ju!
 
Igår vaknade jag och Annoushka för tidigt och fixade frukost. Ägg och allt, fint skare va. Men när hon åkt hem sov jag som en jävla sten hela dagen...woops. På kvällen gjorde jag väl nåt, tror jag? Jag minns dock inte vad, förutom att lägga upp dikter i bloggen. Det var kul för åtminstone mig. Idag har jag babblat med Lilla om skolgårdsdagar och annat jag gjorde när jag var liten och skolval och sen med Onna om världen som går under och roliga låtar. Livet är bra fast det är dåligt. Solen är bra och boken är bra och snart ska jag äta middag himma. Det är en bra grej. Hejdå ungdomar, vi ses imorgon tror jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0