Vi har samlat armén vi har fackeltåg vi har samlat fakta på hög som vi dolt

Rubriklåt: Visa från barrikaderna med Stina Velocette och Naiomi, en härlig sol-hiphopig låt
 
Hej från en sol-gassig balkong! Det pågår party på innergården och de lyssnar på eye of the tiger och spelar nån slags sport. Har inte kunnat lista ut vad sporten innebär än men de verkar ha roligt. En av de ser ut som Martin, alltså han som hade blåsorkester-grejen och som jag kände när jag var liten. Ska ropa ut från balkongen "hej Martin är det du?" nä set ska jag inte men det vore kul!
 
Så, igår när solen lämnat balkongen gjorde jag också det (stark formulering) och åkte him. Där bjöds det på fisk med äppelsallad! Muuums! "jag föddes med en längtan efter mer äppelsallad", kan jag ha sagt. Nu lyssnar de på who's gonna save the world, så ni vet. Jag har stängt av min egen musik för att höra Ingmar. Hursomhelst, efter maten tittade jag och mamma på mentalist och åt drömtårta, sååå life was good. Serien var mycket stressful ("men jag trodde att du redan hade tittat på all den här handlingen, jag vill inte ha handling!") och jag försökte förstå vad som pågick. Kan meddela att sporten de spelar är killar mot tjejer, för nu ropade en dude att de måste vinna mot tjejerna, och nu började en ny låt som jag inte känner igen. Allt ni vill är att veta mer om dessa främmande människors fest, jag vet det!
 
Så, ja, idag har jag varit iväg till och med. jag och Emi åkte till nova och där var målet att köpa hårfärg, men allt var slut, så jag fick beställa hem det. Rip mig. Hoppas det hinner fram innan helgen när jag ska färga med Skogis. Vi testade om vi är "shopping-kompatibla", som jag sa, och jag provade en miljard klänningar. Det sjukaste av allt var ju att jag provade en klänning i storlek m, som nästan passade! Funderade seriöst på att köpa den för att den var så nice och sen typ be Stella att sy ut den, men jag lät tyvärr bli. Men jag köpte en gul och mysig klänning istället! (Nu lyssnar de på linkin park, tror jag det är. Eller det är nån rappare och linkin park tror jag? Ni skulle känna igen den om ni hörde den. Det låter som jay z?) Vi drack en dryck på ett café och sen åkte vi hem. På bussen hann jag både prata med en främmande person om katter och missa min hållplats (eller det var inte jag som missade den, det var chauffören) så jag fick åka runt halva lund. Det var ungefär sämst. Och sen har jag varit hemma och läst mer bok och tydligen stalkat folks häng, som ni ser. Hejdå ses imorgon eller nån annan dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0