Då har du nått ditt mål och lever evigt liv

Rubriklåt: Harplinge med Gyllene tider, eller "vägbeskrivningslåten" som jag kallar den. Det är en jävla banger om vägen mellan Halmstad och Harplinge, som vi lyssnade på igår.
(Ja jag vet att jag slarvade med rubriken igår, nu är den rättstavad ungdomar!)
 
Hej från den oväntat strålande balkongskolen! Nu har vi nått de där läskiga sista dagarna när varje dag skulle kunna bli den sista balkongbloggningen. Kanske är det rentav idag, vem vet! Men jag ska berätta om partajet igår, nämligen hejdå till huset-festen. Fast de inte ska flytta förrän om ett år...men ändå! Så ni som vill träffa huset en sista gång (=alla!), ni kommer hinna do not worry. Men fest var det alltså och det kom en massa familjevänner. Vin och öl dracks med glädje och jag, Stella, Sara och Benjamin bildade ett "barnbord" för vi är såna otroliga töntar. Det bjöds på medelhavstallrik, vilket väl inte var min grej va, men det var trevligt ändå och alla fyra mobbade varandra i omgångar så som det bör. All husets sprit ställdes fram (de vill göra av med sina slattar nämligen...ska vi ha en slattafton tycker ni? Nä kanske inte lol) och jag drack xante som var starkare än jag mindes och Sara försökte dricka tequila som hon sen hällde på min fot. Jag blev kränkt :(
 
Det blev quiz om huset där vi konstaterade att jag hade rätt (nähä!), att Benjamin tycker att Abba är en person ("De kanske känner sig som en person! I don't judge!" "well you should judge!") och plötsligt ropade mammas kompis "den här kan till och med jag!" oookej då vet vi. Mycket bra quiz tycker jag detta var. Sen förflyttade vi ungdomar oss in till altanen, för "där finns musik!" det kom även pappa på, så han följde efter och hamnade i ett av sina musik-flows. "Nu kommer en av Saras favoriter!" sa han flera gånger. Sara var...lite skeptisk. Nettan, en familjekompis och min gudmor, kom också och satte sig och vi åt godis och lyssnade på bra låtar som rubriklåten och sånt tills jag tröttnade och joinade min tjeja för dokumentärande och sömn. Det var också life. Och idag åkte hon hem och jag tittade på gilmore girls och såg på när folk plockade undan grajor. Och nu är jag hemma och solar, och satan vad jag ska vila ikväll och imorgon yall. Visst säger jag ofta så nu? Ja, men så kan det va. Ses nån dag snart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0