Det är alltid nåt blindo som ska vara bättre än alla andra

Okej vad är det som pågår? Två inlägg på en kväll och dessutom...en citatrubrik? In the year of our lord 2020? Ja, nu blev det så. (hej till vissa av mina läsare, säg det med rätt tonfall i era huvuden ok?)
 
Sååå mön är hippad nu! Jag och Lilla väntade på henne i stan, närmare bestämt på gamla franska, och när hon kom hade hon ingen aning om någonting. Seriöst, hon visste inte ens vilken stad hon var i. Väl kämpat av hennes syster Linda och svägerska Ida, som överraskat henne och kört henne till Lund. Vi fick senare se film på hennes överraskning, i vilken hon var mycket söt och i stooor chock. Men ja, vi fem samlades och åt lunch. Seriöst, vallenbergaren på gamla fakking franska är det godaste som jag vet. Kanske inte men det var så jävla gott. Efter lunch gick vi till en bar jag inte har hört talas om (!) och där anslöt den sista gästen, Skogis! Det största wildcardet ever och Anna kunde inte räkna ut detta for the life of her. Jag hoppas inte hon blev besviken. Där satt vi och pratade om funkofobi (som Linda inte visste vad det var, eller att hon ibland utövar...) och riktigt tacky bröllop och drack svingoda bubbeldrinkar. Bästa livet som finns hallå.
 
Sen gick vi till Lindas och Idas hotell (Annoushka var fortfarande förvirrad) och där vankades det bubbelprovning. Vi fick prosecco, cava och champagne i olika glas och skulle gissa vad det var. Alla super-failade på detta, speciellt på den skumbanan-doftande proseccon som var orimligt söt. Här kraschade jag lite, för alltså wow vad trött jag vaaaar, men allt var väldigt mysigt. Innan vi gick därifrån kom rubriken till, för alltså så är det ju! Alltid är det nåt jävla blindo som ska flexa med sina skills. Vi har alla varit det blindot nån gång. Under kvällen blev det en grej att de seende kallade oss blindos och vi kallade dem för "titton" och mobbade dem. Många skratt hände. Vi gick hem till mig och beställde middag och tittade mycket på min bok. Den "ser ut som en riktig bok!" som de sa. It does! Vi drack vin och utnytjade tittona, åt vår mat och sen efterrätter som blev över från festen veckan innan. De var myyycket uppskattade. Vi lyssnade på finska versioner av låtar (weird) och babblade och hade det bra. Vi blindos hade blind-efterfest ett tag där jag tror alla hann vara det där bättre blindot faktiskt, och sen sov vi.
 
Igår vaknade vi och åt frukost i olika varianter och skrattade åt att vi faktiskt måste göra exakt samma saker som alla andra blinda, för de kan ju. Vi måste klättra i berg. Annoushka måste skriva böcker. Wooops. När de hade åkt föll jag i dvala och alltså jag har bara varit ur denna dvala i korta stunder sen dess tbh. Jag har sovit och sovit och sovit. Har jag gjort något annat? ...nä. kind of not. Så, mön är hippad, och jag är nästan återställd. Sök hjälp, Emma. Med detta sagt, godnatt folk!

Kommentarer
Postat av: Annoushka

Nej, jag blev absolut inte besviken! Haha, kul att du kallar mig Anna vid ett par tillfällen både i det här och i inlägget från i lördags. :)

2020-09-02 @ 14:36:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0