Doft av jasmin och intill katedralen, i mörkret nånstans hörs en ensam gitarr

Rubriklåt: Dårarnas natt med Shirley Clamp, för säg en mer sommarnattig låt! Förutom kanske sommarnatt med little jinder då. Men ändå.
 
Hej från balkongen! Det är en sån där bra kväll när man kan sitta ute fast solen är nere. Bästa livet. Och jag har fortsatt mitt sommar-life med till exempel kalas! Cia och Amanda firade fölsedagar, men vi var ändå himma pga bästa stället att sitta ute på. Vi drack aperol sprits (fortfarande inte min grej men it works I guess) och försökte hitta skugga ("kan du ställa dig där istället?" och "det blev mycket varmare när du satte dig ner, du skuggade mig!" var sånt som sades) och sen grillades det. Vi fick krossad potatis, vilket var godare än jag trodde, och folk pratade om sommarprat, barnskaffande, veganism, att äta köttbullar mitt i natten, att sova jättelänge och sånt. En ordentlig sommartårta åts och flera gick ner i källaren för att kolla på det rävåsiska spritförådet. Jag blev lurad att testa en lakrits-shot, vilket var fruktansvärt på alla sätt, men jag förstår å andra sidan inte varför jag smakade när Johanna sa "smaka! Det smakar exakt som hostmedicin!" så det är nog mitt fel. Efter ett tag till åkte folk hem och jag gick och la mig.
 
Idag vaknade vi och åt frukost, och sen tog jag och mamma oss iväg till stranden. Den ni! Vi lyckades hitta en parkering och tog oss över stenarna till stranden. Där satt vi och pratade om meningslösa grejer mest, vi bara pratade lite lagom I guess. Vi badade, mamma blev attackerad av en fisk (!), vi fick sand exakt överallt och sen åkte vi hem, basically. Men mycket bra initiativ av oss! men jag är helt slut i huvet, så oj vad jag ska sova snart alltså mummmms jag längtar. Minst tio timmar. Minnnnst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0