It ain't love, but it ain't bad

Rubriklåt: Served faithfully med Ani di Franco, som är från veckans cirkelskiva och dessutom gaaayyyy, för...
 
...idag är min flatelsedag! Grattis till Memma på flatelsedagen, två år som lesbisk idaaag! Så ikväll ska jag och Lilla superfira. Men tills dess har jag dagar att berätta om! De är inte superexciting, så jag kör ett gammaldags listinlägg:
-Jag har lyssnat jättemycket på fanatical fics and where to find them, min nya favoritpodd. Den är knäpp och mysig och full av trams.
-Jag har försökt jobba och inte riktigt lyckats särskilt bra...lol.
-Jag har ätit varma mackor och tittat på frågeprogram med mina föräldrar. I programmet hade jag rätt och domaren fel...jävla spån.
-Jag har pratat med Kiti om att jag har blivit ett meme som hon använder med helt oförstående folk och typ...kroppskomplex, pratade vi om. Jag flexade med att jag inte har så många just nu. Kiti flexade med att hon kan ha på sig alla sorters kläder. Ganska rimlig flex av oss båda.
-Jag har försökt planera för viktiga saker vilket mest har resulterat i att jag har stressat och inte gjort någonting. Välkomna till hösten it is time.
-Jag har lagt in många låtar i många spellistor. Sök hjälp spellistegörar-emma. Min senaste helt meningslösa  lista är en "låtar där de nämner instrument"-lista. Yeah. That's a thing I'm doing.
-Har jag gjort något annat ens? Väldigt oklart tbh. Jag trooor det är allt jag har att säga. Åter till fanatical fics!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0