Och om jag kunde skriva skulle du va varje ord och om jag kunde sjunga skulle du va varje ton

Rubriklåt: 95 med mares, en av mina bästa låtar för närvarande som sjöngs igår

 

Hej från Lund och värmen! Det är jättevarmt! Just det jag har ju inte ens satt igång fläkten kom jag på. Det har jag gjort nu, så det kanske hjälper, säger vi. Men jag är hemma och ska berätta om min gårdag, som var den somrigaste på hela sommaren. Då var jag och Alex och badade på kjellbybadet! Det ligger verkligen fyra hållplatser ifrån mig märkte jag, men vi möttes ändå i stan och köpte lunch på subway och sånt viktigt innan vi åkte till badet. Där åt vi lunchen, åtog oss projekt solkräm (båda var något motvilliga) och pratade om insikter man får väääldigt sent, blev förvirrade när vi verkligen pratade om olika saker, diskuterade lägenheter och annat trams och badade såklart. Ett ordentligt poolbad där man kunde stå i vattnet! Så ska det va! "Såna här dagar borde aldrig ta slut", sa Alex och jag är fan benägen att hålla med.

 

Sen kom jag hem och efter bara en liten stund kom Lilla! Äntligen skulle vi hänga själva igeeen! (Ja vi är töntiga.) Vi satt på balkongen, lyssnade på somriga låtar och drack bubbel ur flaskan (jag kom ut med flaskan, hon sa "inga glas eller vadå?" och jag, som hade tänkt hämta glas, stannade upp och ba "nää nu när du säger det...") och levde fan life. Vi sjöng stämmor och omskrivningar, pratade jättemycket om blindhet och hur man uttrycker sig kring det, åt fryspizza, drack äckligt vin (:() och hade en så braaa tid. Och givetvis avslutades det med en saga! Jag berättade om Sirius Black, med undertiteln "jag ska göra allt för att bevisa att jag är oskyldig, förutom att bete mig som en rimlig jävla person!" Det är verkligen sjukt hur han ba slaktar tavlor och skit och sen säger "hallå Harry vill du bo hos mig?" och Harry ba japp gärna! Stackars Harry ändå.

 

Idag vaknade vi efter att Jossan varit superstörig och fixade frukost. Det blev ägg, kräm och juice, livet ju! På balkongen dessutom! Så vi var bara allmänt glada båda två och nu har hon åkt och jag är här, och snart kommer Robert! Vila när man kommer hem från en resa, nä det gör väl aldrig jag? ...jo det brukar jag göra woops. Det får jag göra...imorgon kanske. Vi får se.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0