Should be living the dream, but I'm living with a security team

Rubriklåt: Still learning med Halsey, en somrig 2020-låt som jag har haft i huvudet ett tag och som jag och Kiti sjöng idag (mest hon för jag kunde inget lol)

(Jag är hemma när jag publicerar, bloggen bråkade)

 

Hej från tåget! Snart är jag hemma. Det längtar jaaag till! Då ska jag äta asian express (om de inte har hunnit stänga)! Och gå på toa! Ursäkta tmi men jag vill göra deeet. Vad jag också vill, eller vad jag åtminstone ska, är att berätta om min dag. Jag var ju tvungen att vakna mitt i fucking natten, alltså 06:10, vilket givetvis var ett trauma för mig. Men vi tog oss iväg och skiljdes åt (bra mening) och jag åkte till hökarängen för att möta Kiti. Där fick jag sitta i hundra år (ej Kitis fel) så jag lyssnade på senaste potterless och hade det bra, och när hon kom åkte vi tillbaka till gulmarsplan (rimligt...) för att Kiti skulle följa upp sin medicinering. Så det gjorde hon, och jag satt bredvid och var en supportive möbel lol. Ändå härligt att "se hennes liv" som hon sa.

 

Vi åkte hem till henne och där bara hängde vi. Vi visade varandra låtar vi hört sen sist, lekte en mystisk ägg-lek med Lee (hon hade ägg i en leksak-äggkartong och ville att de skulle kläckas och la kycklingar i dem...Fredrik blev förvirrad och ba "du gillar inte ens ägg ju?" men hallååå ingen ska äta dem! Det är ju självklart...inte), pratade med Fredrik om poly-relationer, datorer och bröder och hade det bra. Lee var sötare än hon har någon som helst rätt att vara och blandade ihop alla pronomen (alla har pronomen hon / honom enligt henne, logiskt ju) och det var soool. Men jag åkte därifrån och landade efter mycket bussar och blindångest på det här tåget. Jag lyckades tjuva till mig en ensam plats utan att göra någonting alls (killen som satt bredvid mig blev coronastressad och min sl-ledsagare sa nåt till tågvärden så hon trodde att jag ville byta plats...men så fick killen göra det ist...så jag slapp flytta på mig och fick lugn och ro) och har mest suttit här och läst grajor på the interwebs. Och supersnart är jag i Lund fuck yeaaaah! Men jag saknar min tjeja redan och det är ocoolt faktiskt. Hon borde hängt med tycker jag. Fuck hennes jobb liksom. Med det sagt får detta lilla inlägg vara slut. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0