So I told that devil to take you back

Rubriklåt: Tell that devil med Jill Andress som jag älskar och som jag och Stella hörde häromdagen
(Nu ämnar jag fuskblogga! Så jag berättar om torsdag och fredag tänkte jag)
 
Hej från Stellas soffa! Det är svinvarmt och jag sitter topless vid fläkten och lever life. Fast jag är hungrig och Sherlock jam-skriker. Hon är clearly kränkt över nåt men oklart vad. Men jag har ju för fan inte berättat nånting sen jag kom hit, vafan gör jag? Så, imma do that, och till exempel avsluta min cliffhanger från i torsdags. Nej, det löste sig inte med att jag "tog tag i någon på tåget". För när jag kom av dånade nån jävla maskin jättehögt så jag såg inget och dessutom glömde jag att fakking corona gör att alla undviker varandra! Dum i huvet är jag. Så en snel kille som jobbade med att "stå på plattformen och svara på frågor" (viktigt jobb japp) följde mig till pendeln. King var han.
 
Så till slut kom jag till min stelsk och vi firade detta med att se hela uppdrag granskning-grejen om knutby. True romance right there. Vi hyllade coola tjejor som var med, ville starta en egen sekt där man skulle gosa och vara gay (seems legit) och skrattade åt roliga formuleringar som "ja den här kristi brud-grejen..." (ja jo det var väl en...grej...). Det var typ det vi gjorde i torsdags trooor jag? Förutom att försöka sova och inte vara så bra på det någon av oss, och att lyssna på Stellas musik vilket alltid är mysigt. Hade till exempel ingen aning om att hon gillade rubriklåten.
 
Igår var Stella på jobbet och jag sov, men inte jäääättelänge ändå! Tror jag vaknade vid elva så ändå väl kämpat av maj. Jag suuuuperchillade och åt chips typ, och sen kom hon hem och efter mer chillande åkte vi in till stan. Där träffade vi Helena, Stellas styvmamma eller vafan man ska kalla na. Där åt vi god pasta och pratade om att dejta svartsjuka alkoholister (det ska man ej göra!), att ha en bred musiksmak, stockholmare, familjer och typ sånt. Vi åkte därifrån ganska tidigt och vi båda hade skyhöga ångestnivåer så livet pretty much sög. Men vi supportade varandra och var queens. Och nu slutade perioden för det här inlägget och Stella har kommit hem från sin promenad med ester, och hon gav mig yoghurt! Hon är bäst! Vi ses imorgon ungdomar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0