Spelar du gitarr nere på krogen några helger då och då?

Rubriklåt: Brev till Skurup med Anna Hertzman, för...
 
...Nu har jag varit i Skurup och skolat mig! Jag orkar inte berätta allt som hänt, så i detta inlägg blir det torsdag och så berättar jag om idag imorgon...I guess. Så, igår tog jag mig upp på morgonen (!) och åkte till skolan. Direkt träffade jag en gammal författarklassis, såå allt är som det ska. Och vi satte igång och fick veta vad vi ska göra på kursen och skrev märkliga övningar. Vi gjorde en övning som gick ut på att man skulle skriva tre meningar som börjar med "världen är...", men sen fick vi byta ut "världen" mot "jag". I och med detta fick jag meningen "jag är inte så fucked som jag tror att jag är"...ändå rimligt dammit!
 
Vi åt lunch och pratade om hur det känns att romandebutera och olika sätt att få skriva, och vi fick panerad fisk! Jag fucking älskar skol-paneradfisk! På eftermiddagen lärde vi oss kursplattformen (som som vanligt var stressande) och lärde känna våra smågrupper, där vi berättade om vad vi skriver och sånt. Jag älskar att få höra om vad andra skriveeer! Snart blire textinlämning I am so stoked :) och efter det åt vi middag (laaax! med potatis blandat med oliver dock :(( men laaax! och kladdkaka efteråt hallå!) och då pratade vi om att läsa in sina egna böcker och säkert blindsnack. It's been a lot yall. Sen åkte jag hem, med en jättebabblig chaufför vilket ju är kul...men...jag var alldeles för trött. Han hade kul åt att jag skulle lära folk att ljuga (=skriva) och han berättade om en bäb som väckt sin mamma och sagt "mamma, jag läskar dig!" kanske eventuellt det sötaste?
 
Förutom min tjeja, som ju var hääär när jag kom hem! Så vi gosade och tittade på reddit-videos och hade ett bra litet life. Förutom då att synenheten hade skickat min käpp, men...det var bara ett tomt fkn kuvert. Sååå käppen hade ramlat ut lol. De har skickat en ny dock, så på måndag kanske jag får en ny jävla käpp at last! Den ska jag försvara med mitt life! Och där tog torsdagen slut, så vi ses imorgon. Älskar såna här fusk-inlägg, hoppas ni också gör det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0