We keep on burying our dead, we keep on planting their bones in the ground, but they won't grow

Rubriklåt: Lacrymosa med Regina Spector, för vi hörde den för en stund sen och alltså det är en så rolig inledning på en låt. Bara ja, det är fan konstigt, de borde växa! Som död-träd!
 
Hej från mig och Onna! Vi lyssnar på Billie Eilish och har det bra, fast inte nu längre. Det blev Laleh istället. Men när jag lämnade er sist var det ju dags för Skogis att komma hit! Och det gjorde hon! Vi solade och pratade om hur deprimerande Onnas kollegor är (inget fel på dem va, men...de är hetero! Allihop!) och väldigt absurda grejer som Skogis har sagt till mig. Vi åt olika matar och jag och Skogis drack bubbel med liv och lust, tills Onna slog söndr mitt bubbelglas det vill säga. Det var inte hennes fel egentligen, det var jag som hade satt grejer på dåliga ställen. Vi gick in och hade jättelånga samtal om anknytning och DID, vilket var jättekul! Skogis fick stora insikter om sitt life, Onna förstod mer om när Emma Black är framme ("ibland har jag ju tänkt att oj, hon är ju inte sig själv, och...du är ju inte dig själv!") och Onna hade mycket tankar om hur hon egentligen funkar. Det blev också anekdoter om kriser på restauranger och annat mörkt som också blev kul, och generellt var allt så himla bra. Vi båda blev mycket ledsna när Skogis gick, men det var i en helt rimlig tid så bra av henne ändå.
 
Idag har vi lyssnat på Onnas lista, ätit choklad till frukost, skrattat mer åt scat-sång (det slutar inte vara roligt!) och att inte vilja lyssna på sina favoritlåtar (det makar sense för oss, eller nä knappt) och bara haft det bra. Snart ska vi him och äta lunch, och sen ska jag till Osby! Och vet ni vad, jag är inte helt slut! Fy fan vad bra jag är!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0