Will you tell me to go fuck myself, or lead me to the garden

Rubriklåt: Betty med Taylor Swift, för alltså hallå det är en så gay låt jag vill äta den med sked! Den hördes också precis i min countrylista.

Hej från tåget! Vi är relativt snart framme och jag är kräk-nervös för jag bestämde att det "blev smidigast" att inte boka ledsagning till pendeln utan bara från den. "Det lär finnas nån här som ska med den", tänkte jag. Vilket ju är sant, men ändå! Fuck off Stockholm södra.

Men jag ska berätta om saker, I guess, och igår efter blogget åt vi tacos. Det var länge sen vi åt det, så det var gooottt! Med hemmaodlad gurka och allt möjligt. Sen tittade jag och mamma på Gilmore Girls och åt konstiga magnum-kopior ("det ser ut som glass...det luktar som glass...men det är typ det") och blev invested i jess och rorys love story för det är tydligen det vi gör nu för tiden. Sen åkte jag hem, drack vin som jag hade kvar och packade. Älskar att dricka vin och packa, it's a thing. Jag försökte ladda hem böcker, men legimus bara hånskrattade åt mig :( förutom ibland,så jag fick hem en härlig flatbok som jag har läst massor i nu på tåget. Annars har jag mest suttit här, ätit bilar och chillat, och snart är det dags att lämna tåget och se om jag hittar någon. oj jävlar typ om tio min! eh hejdå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0