a lover on the left, a sinner on the right

Rubriklåt: Casual affair med panic! at the disco, en svinbra låt vi hörde igår och som jag sa "borde vara soundtrack till ett mord i en film"...sånt jag tänker på. Också ett utmärkt exempel på autotune jag gillar, vilket jag och Robert har pratat mycket om lately.
 
Hej hej från trötta och hängiga Memma! Är ej van vid denna nivå av dekadens quite clearly för jag kan knappt hålla ögonen öppna lol. Men nu ska jag blåga om igår och då var jag hos Lilla. Jag kom dit med en massa olika drycker och efter att ha drämt ner cider på bordet ringde vi Matte. Nu i december rings de varje dag för att Matte ska öppna dagens lucka i sin rituals-julkalender <3 det var fint att prata med henne och husse! I miss them! Sen köpte vi hursomhelst mat prån bk (jag har fan börjat gilla bk riktigt mycket lately, trots att de inte gav mig någon läsk, kränkt) och det var nog bra för oss båda att få mat i oss känner jag.
Sen hade vi en riktigt mysig och bra kväll. Vi lekte lekar, till exempel "gissa fråga tänka" (eller 20 frågor som ni weak bitches säger) fast med låtar och pratade om sexualitet, utbildningar, missär-porr (eller "mooms" som vi kallar det lol) och en massa annat. Vinet flödade, choklad åts och sen gjorde vi en knäpp grej där vi pratade med varandras 2014-jag. Jag försökte få 2014-lilla att förstå att hon inte alltid skulle vara kär i sin töntiga kille >(gubbe) och själv hade jag svårt att förstå hur coolt mitt liv var lol. Så mysigt! Vi föll i säng och jag berättade om Snapes uppväxt i mer detalj än tidigare, vilket resulterade i saker som "ta mina mennen!" och annat pladder. Sen somnade vi som stockar, men Lilla vaknade supertidigt och somnade inte om :( rip henne! Jag fick sova lite mer och efter lite reddit-häng kom jag hem och sov som en jävla stockjävel hela eftermiddagen. Underbar tid. Och nu ska jag him, och det är bra, för jag dör svält-döden just nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0