Det är inte lätt, jag poppar väl min antidepp

Rubriklåt: Antidepp med Oscar Sia som jag hörde för en stund sen och som dessutom är rolig för jag sprang runt som en osalig ande i jakt på mina antidepp inatt. Till slut hittade jag och dem och vrålade av lycka
 
Hej hej från sömnlösa memma! På dagen, vad menaru? Jo jag är väl inne på min tjugonåntingde timme vaken nu. Det suger. Jag vill gå och lägga mig :( jag superlängtar! Men ja, igår var en dag, tror jag. Då var pappa och jag och handlade. Vi köpte alkohol till julen, men pappa hann nästan glömma glöggen. Tur att jag som knappt bry glögg ordnade så den fick vara med. Vi handlade mat och sånt där också, och på kvällen satt jag väl mest vid min data (som åtminstone funkar woop) och läste grejer. Vid 02 hade jag letat upp mina nya meds (alltså nej samma venla men ny burk) och la mig, men jag somnade aldrig. Så kan det gå. Så jag fick se Sverige vakna och det var ändå lite fint. Såg aktiva-listan på messenger gå uppåt: 9, 11, 28, 43, 54. Plötsligt var det dag. Jag var inte helt för, kan jag väl säga, för jag hatar morgon. Folk är så seriösa och gåtilljobbetiga och jag får paniiiiik!
 
Men jag lät timmarna gå och på eftermiddagen träffade jag Alex. Då köpte jag julklappar till bebbarna (jag tror det kanske blev bra) och sen tog vi en varm dryck på espresso house som vi ofta gör. Vi hann prata om vaxin (jag blev upprörd), resor, söta barn och en hel del annat. Och nu är jag hemma och undrar när jag får sova. Nä jag ska faktiskt ta mig him och annat sånt först, men det är inte lätt att sitta upp och funktionera faktiskt! Men oj jag jag ska sova ikväll mummms. Och sen kommer ju Onna så mitt dygn lär hålla sig någorlunda rättvänt i några dagar! Hype ju, ses när jag har sovit I guess!

Kommentarer
Postat av: Shass

Jag kan inte låta bli att fundera lite över din sömn... för jag har aldrig sovit så risigt som sedan jag började med Venlafaxin (vilket också är en av tusen anledningar till att jag börjar trappa ner så jag kan sluta fr.o.m idag). Då menar jag inte bara att du har konstiga drömmar, men också det att du har svårt att sova och/eller komma till ro. Jag somnar, men får inte sova hela natten. Vaknar 1000 gånger och tror mitt rekord sovtimmar sedan sista höjningen har varit 5 timmars sömn, som inte ens var i ett sträck utan avbruten flera gånger. Inte konstigt att du vänder dygn och har problem med sömnen - det lilla djävulskapet kanske har samma hyss för sig med dig? Kanske värt att ta upp med läkare/psykiater/vem som nu skriver ut skiten?

Förlåt att jag är så negativ över Venla, men jag känner INGEN(!) som haft Venlafaxin som faktiskt mått bättre av den, inklusive jag själv sedan jag fick den. Det finns ju alternativ, så om(!) det är den som djävlas med dig borde du kunna få en annan antideppsort. Om det är något vi absolut inte behöver ovanpå allt annat är det dålig sömn orsakad av ett djävla piller. Det är svårt nog som det är ändå.

Hoppas sovandet redar upp sig för dig.

<3

2020-12-11 @ 14:17:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0