För jag kommer skriva om dig när jag kommer hem

Rubriklåt: Skriva om dig med kasino, en låt jag älskar som jag hörde för typ en månad sen och ja jag vet inte it rules
 
Hej från er kära fyllekaja! Jag råkade skaffa mig en ensamfylla woops nu hände det så. Men jag ska ju berätta om nåt vettigt här? Typ att igår hängde jag himma och åt potatismos med bacon i (!!!) och såg så mycket bättre. Så nu kommer mina thoughts:
-Jakob!!!! Alltså serri. Han spelar gitarr när hans präst-fru sjunger bebbesånger. Han säger "det är tuft för gitarr!" till Tove. Han sjöng Gabriellas sång! Att höra honom sjunga "jag har aldrig glömt vem jag var, jag har bara låtit det sova" var det finaste. Jag vill kanske inte höra hans tolkning så mycket men ändån.
-Helen! Hon är så bra och backer (jag gillar inte older women men jo) och sjöng hon har ett sätt så himla härligt.
-Hur söt är Tove som ba "nu ska jag spela gitarr" och vågar göra det? Jag vill pussa på henne men tolkningne var sådär.
-Och alltså. Newkid sjöng du måste finnas och jag anser: Coolt. Han tog bort allt musikaligt från den och jag älskar det. Kick ass, alex. Återigen, inget jag ksulle lyssna på, men jag älskar det.
-Loreen! En härlig r & b-tolkning. Men vafan gjorde hon som bara dök upp där?
 
Så ja, ett bra avsnitt. Och jag åt hembakt lussebulle (mums!), och idag var jag hemma. Och sov. Och hade ont i rygggggggeeeeennnn. Och blev packad. Och pratade med Kiti om "lunner" och med Linus om ursäkter och varför jag var totalt jävla switchy. Jag är förvirrad. Och nu ska jag sova. Godnatt gänget harebra och vi ses när jag är nykter!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0