For you I was a flame, love is a losing game

Rubriklåt: Love is a losing game med Amy Winehouse, från veckans cirkelskiva
 
Haj gänget, nu är jag själv igen. Ingen Stella snarkar när jag skriver detta! Ingen sovvarm tjeja ligger i min säng och breder ut sig! Huuur ska detta gå i sexton dagar menar ni? Vavava? Men vi hade en bra sista kväll igår. Och dag, just det jag pratade inte om den heller. Stella pluggade och jag sov, vilket var utmärkt, och sen muttrade jag upprört medans jag lyssnade på skiva. Förlåt Robert men att lyssna på raggiga män som använder fraser som "hålla om din kropp" fuck me right up, så är det bara.
 
Sen blev det kväll och vi bingeade mer kitchen nightmares för att sen äta pasta med köttbullar till middag. "The meatballs are cold! Are these made fresh?" ropade vi såklart. Det är kul om man ser programmet. Men vad som är kul för alla (skoja) är att sen spelade vi in podd! Det blev en mycket bra podd, tycker jag själv. Sen åt vi godis och pepparkaksgifflar och gosade, och sen hade jag reflection night som ni såg. Drama men ändå inte.
 
Idag vaknade vi och efter frukost åkte Stella. Det vrr dåligt! Jag sov jättejättelänge efteråt och sen har jag handlat, tittat på massa reddit och haft ett bra litet life. Men jag är så trött! Det är bananas! Hoppas jag kan använda den till att sova. Det vill jag väldigt gärna. Seriöst halva min blogg är att jag hoppas på sömn och pratar om hur mycket / lite jag sover. Grattis till er som får läsa det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0