I was always taught to sit up straight, to find a man before it gets too late

Rubriklåt: Just a girl med lady a, från Onnas countrymix vi lyssnade på ikväll. Just den här låten fick jag inte höra men den kom sen och den är fin
 
Hallå blogg-gänget! Jag ska återigen blåga innan jag somnar. Jag har ont i huvet, märkte jag nu, men livet är okej och idag var det pannkaksfrukost! Goooos! Kiti och barnen kom och vi åt massa pannkakooor. Älskar. Och barnen var söta, till exempel såhär:
Jag: Sa inte din mamma att du inte skulle busa?
Luna: jo!
Jag: Tycker du att du lyssnar på henne?
Luna: Nä!
Också att Kiti inte fick de låtar hon ville ha och Lee sa "du hade otur mamma!" älskar dem hallå. När de hade gått hem vilade vi och pratade med Lilla, och efter några timmar bakade Onna. Vad bakade hon, you might ask? En apelsinkrokantkladdkaka! Med noblesse! Som jag sa, "det här ska jag skryta om för Lilla hur länge som helst!" Så hon bakade och vi lyssnade på boklistan och roastade en massa, hur mysigt som helst. Det är verkligen peak life.
 
Vi åt korv med pasta och sen lyssnade vi på country och åt kakan. Den var god. Fan vad jag ska äta kaka imorgon muuums. Sen gick jag hursomhelst till Kiti och vi poddade. Fy fan vad jag älskar att poddaaaaa! Det gick ganska bra, tycker jag, och vi hade ett bra life. Sen drack vi hallonsoda, åt pringles, lyssnade på hiphop och försökte skriva bars litegrann. Vi är ändå ganska bra yo! Eller njä, men vi har kul. Och här ligger jag nu, i soffan, och tittar på...en youtuber som pratar om pro ana-forum. Alltså pro anorexia. Det låter inte bra, men det är jättespännande och inte ens lite triggande för mig så it works. Så, vi ses imorgon tror jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0