In my head I do everything right, in my head I forgive and not fight

Rubriklåt: Supercut med Lorde
(OBS, detta är inte för att något särskilt har hänt. Så jag bråkar inte med någon så ni vet lol)
 
Jag hatar konflikter. Kontroversiellt va? Nä, men alltså, jag hatar konflikter så mycket att jag typ inte kan formulera det. Och det är mest för detta vanliga replikskifte, in one form or another:
-Vad har jag gjort?
-Du borde veta vad du har gjort.
 
Eh...nej? Det absolut sämsta jag vet är folk som håller på sådär. Som förväntar sig att vi ska lista ut vad vi har gjort och varför hen är ledsen. "Om jag gör x kommer du nog fatta", tänker de. Men neeej! Jag vill inte spendera min tid med att vara orolig över att jag kanske har gjort någon illa. Är vi inte vuxna människor? Säger vi inte till varandra om något är fel? Nej tydligen inte. Istället bara går folk runt och är ledsna / sura / arga, och så ska man fråga "är du sur över något?" för de har visat det så tydligt. Istället för att bara...säga det till vederbörande. Så här kan man säga: "Du Emma, när vi pratade igår sa du x och det tyckte inte jag kändes ok, jag blev ledsen." Det är inte svårt.
 
Men det leder bara in i något ännu sämre: Folk pratar inte alls med varandra! De bara går runt med surigheter och ledsenheter och så mår alla sämre. Kan alla prata mer tack? Och med prata menar jag prata, inte hinta. Vill någon vara den där seriefigur-frun som bara hintar om allt och sen är sur för att mannen inte har fattat vad som gäller? Ingen vill det! Och ändå är folk det! Jag hatar folk :( och alltså det är inte bara detta jag hatar med att bråka, det finns massa annat (MVH gråter så fort någon höjer rösten I'm healthy), men det är nog detta som gör mig argast. För det visar verkligen på att folk inte bryr sig om sina relationer ordentligt. Ansträng er, för helvete! Det är nog det jag hade att säga. Skärpning allihop! (ja, jag med, såklart.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0