I've been crushed, beaten down, still I'm hopelessly in love

Rubriklåt: My heart is refusing me med Loreen, en svinbra låt som dessutom tolkades igår
 
Haj haj! Här sitter / ligger vi, lyssnar på bokar och äter chips. Eller nu är det bara jag som äter chips men ändån. Just nu är det ett Cathy Glass-kapitel. Ja, Onna har alltså en boklista som shufflar talböcker. Jag har också en men jag måste köpa en bättre sladd till min hårddisk så jag kan använda den :( hur ska jag ens hitta en sån sladd? De ser ju likadana ut allihop? Alltså det är en vanlig micro-sladd men det måste vara en tjock sådan. Eh, ja, detta var ju spannend.
 
Men igår efter blogget åkte vi him. Där fick vi "bambi" (det var inte ens rådjur, det var dåvhjort, men ändå) och gallerpotatis, och sen var det så mycket bättreeee! Hype! Så det är dags igen, här kommer mina tankar:
-Bäst var överlägset newkid. Så bra och catchy tolkning! Hade önskat ett tyngre beat dock.
-I övrigt var detta avsnitt så tråååkigt! Helen, Loreen och Jacob var alla tråååkiga!
-Men tråkigast av alla var plura såklart. Seriöst, vafan var det ens? Inte en tolkning i alla fall, bara exakt samma låt. Är upprörd.
-Roligast igår var definitivt musikvideon till Benjamin. Segelbååååt!
 
Under tiden åt vi också en mycket spännande och något misslyckad apelsin-, choklad- och nougat-efterrätt som mamma hade gjort. Vi gav den grundliga recensioner allihop. Sen lyssnade vi på musik och jag och pappa tvingade mamma och Onna att också välja låtar. Det blev hamilton, lame kristen hårdrock (det var jag), dängor som jag och Onna gillade men som pappa tyckte var skit och mycket annat blaj. Kul liv osv. Sen sov vi (eller jag tittade på youtube i två timmar först men aja) och imorse fick vi ägg och bacon! Och norrländsk lucia-tv med cello och folkmusik (som pappa tyckte lät samiskt...) och sånt gos! Drömmen ju <3 vi åkte hem och sen har vi boklistat och bråkat med teknik (mest jag). Mycket gosigt liv har vi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0