Kära drottning och vår kung, det här är kärlek inget hat, det är bara det att jag är jävligt desperat

Rubriklåt: Bostadsansökan med Laleh, en låt vi hörde igår och som Onna motiverade med "om du inte redan har den i bloggis så är det fan dags!"
Shass: Ja denna venla alltså. Jag måste ändå säga att jag gillar venla, jag mår väldigt bra på den och känner mig typ klar i huvet, men sömnen ja. Jag mååååste verkligen ta den tidigare på dagen, men jag glömmer bort den då. Ska försöka ett varv till.
Stella: Jag älskar diiig ocksååå <3
 
Hej hej Onna är här! Vi lyssnar just nu på och skäller ut Winnerbäck (vem fan dumpar en kropp och bara lägger en filt över den? Ring ambulansen ffs) och har precis ätit pizza. "Jag åt upp all maten!" sa Onna glatt. Bra att hon har ordning på något, för innan duschade hon och klädde på sig...pyjamas igen. Hon märkte inte det på typ en timme. Onnaa du är knäpp. Men ja, var lämnade jag er? Oj, i torsdags eftermiddag. Jag åkte him och åt soppa, och sen såg jag på gilmore girls och skrattade åt trams som "this is Jason...oo!" (skriver det mest för mig själv) innan jag föll i säng. Jag fick äntligen sova!
 
Igår vaknade jag och fick äggröra med fancy skinka (!) och sen jobbade jag lite. Skrev en dålig uppgift, gjorde jag, och efter ett tag åkte jag och pappa för att hämta Onna. Väl hemma med henne har vi fikat, lyssnat på massa musik, ätit korv med äckliga bröd ("nu skulle man ha en duva", sa jag innan jag insåg att det här problemet kanske inte är så stort ändå) och pratat jättejättemycket om dissociation och sånt. "Oj jag glömde fixa lunch! Jag tänkte göra det..." "...men så började vi prata om system." jo precis så. Vi har sjungit gamla omskrivningar, försökt komma ihåg saker som hänt (svårt), tittat på förra veckans så mycket bättre som Onna hade missat (hon gillar inte Hellman ska vi boxa henne?) och bara haft det väldigt chill och bra. Och i natt fick jag lyssna på taylors nya skiva...ja, ännu en ny, andra för i år. Den var fiiin och hade många svordomar, så jag är nöjd! Det jag är onöjd med är dock att Onna hela tiden väljer att vi ska lyssna på låtar som får mig att tänka på Christopher. Just nu poison med Rita Ora. Låt mig vara liksom! Välj Stellalåtar istället! Det...vill hon inte. Och nej, jag har ingen talan, det är en grej. Men nu har jag blågat, och ska gå och typ...kolla om jag har fått mens eller inte. Det där var till och med tmi för att vara jag...flåt hörni låtsas som jag inte sa det. Hejdå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0