Makten åt alla, även om jag vet att de flesta är dumma i huvet

Rubriklåt: Kampen och härligheten med Timo Räisänen, en härlig låt som sjöngs mycket igår och som passar väldigt bra i föreningsvärlden...
(För er som inte har min blogg som enda hobby, lol, så ligger det ett mush under detta. Såry att jag inte spred ut dem mer)
 
Hej från en oerhört trött Emma! Dock inte längre bakis, som jag var när jag vaknade. Det var töntigt. Men igår jag var i osby, och det var o-töntigt! Jag kom dit på dagen och försökte skriva, och lite fick jag väl skrivet, men det var ganska dåligt. Jag hatar den här dumma fula boken :( seriöst när ska jag sluta ha så svårt för att skriva? Snart hoppas jag. Vi åt mammas goda kakor och pratade om sjukdomar och Annoushkas helt värdelösa tankeförmåga just då. Hon kämpade på, men det blev bara sämre och sämre med orden.
 
När alla hade slutat jobba fixades det mat och denna åts, med sagor såklart. Sagorna i fråga var om föreningspuckon, och därav blev rubriklåten något av en grej. Vi åt mousse-efterrätt och sen var det på spåret! Robert var seriöst on fire och bara...kunde allting. "Du bara säger ord...och vi bara...va?" typ så sa vi. Så det slutade med att vi fick 46 poäng! Wiiii! Och sen lyssnade vi på absolute music-skivor och babblade om poddar, cirkelen såklart, min seriösa kärlek till Melanie C och annat grejs. Jag och Annoushka hinkade vin och jag blev ordentligt packad för första gången på typ ett halvår, kul för mig eller nåt.
 
Idag vaknade jag alltså superjävlabakis, men efter värktablett, klemmentin och juice ("jag gissar att du vill ha mycket juice i alla fall?" /Robert aka the best) mådde jag bättre. Och sen åkte jag hem och sov, vilade och duschade, och nu ska jag iväg. Inte så spännande inlägg idag kände jag nu, men kul kväll nonetheless.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0