nu har han blod på handen, till och med fläckar på träningsjackan

Rubriklåt: I väntan på vadå med Timbuktu, en redig dänga som jag hörde för en stund sen och alltså rubriken är så himla kul...han har nyss knivat sin bästa vän och så reagerar han på att jackan är fläckig? Ba tvätta jackan bro
(förra inlägget var kaos men nu är det omskrivet!)
 
Hej från tåget! Vi är i Norrköping exakt nu. Folk flänger. De går jättenräa mig det är rude! (nä, gångarna är smala och det är mest deras väskor som bumpar mig så it's cool.) och nu har det varit julafton! Vi åkte ju him och det var jullunch ute. Ja vi satt utomhus och det var: Kallt. Men vi hade det bra ändå! Cia glömde snapsen så vi tog upp lite random skit från källaren, vilket resulterade i tequilashots istället för snaps. Jag slapp detta. Folk drack märklig läsk och öl, jag drack äppelöl för det är ju nästan julöl lol. När det är kallt och man sitter ute och dricker äppelöl känns det ju typ som valborg eller festival! Rimligt ändå. Julbordet gav mig lite ång, men det var ändå okej.
 
Sen tittade vissa på Kalle och vissa satt i vardagsrummet och babblade. Jag valde det senare och frågade ut Amandas kille om hans pappa som jobbat på tomteboda (!), åt julgodis och hade det bra, och sen var det mandelmusselfika! Hyyype! Fast då var jag så kall så jag kunde knappt tänka. De utomrävåsiska åkte hem och efter en härlig vilopaus var det julklappsöppningsdags! Jag fick leggings, en klänning (som jag tydligen redan provat lol), kuddar, en ryggsäck och en fiiin ställning till Jossan på balkongen! Mycket nöjd! Pappa hade superrimmat, så jag var stolt, men jag själv var jättedålig så jag freestylade rim. Och när klapparna var öppnade sa Stella "nu är klockan 7, Karl Bertil Jonsson börjar!" Vi alla såg väl ut som frågetecken, men absolut, nu är väl en bra första gång att se detta konstiga. Visste ni att det var tecknat? Det visste nog alla men jag och Sara visste inte! Det var en märklig liten saga, men nu har vi åtminstone sett den.
 
Sen åt vi gröt och Stella fick mandeln (!) och sen var det speldags! Med andra ord kändisar först, där jag och Sara var det sämsta laget, och sen "när då då?" som jag alltid glömmer att jag har jättesvårt för. Det känns super-blindanpassat, men saker rör sig på ett sätt som gör att det blir svårt att komma ihåg. Men jag kämpade på! Vi slutade med "nåt ska bort", där Stella var mycket engagerat och jag mest blev arg för att pappa kunde en massa saker vilket han borde sluta med. Men det var en bra julkväll! Och sen sov jag inte förrän typ halv tre, vilket var sämst, och nu är jag jättetrött. Jag vill sova när vi kommer hem men vi ska iväg sen och då kommer jag kräkas av trötthet så ni vet. Nä det kommer jag inte. Vet ni att det är en grej folk med me / cfs eller annan utmattning kan göra? Kroppen pallar inte så de bara...spontankräks. Yeah. Med denna skräck lämnar jag er, god jul moha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0