You think that you're the man, I think therefore I am

Rubriklåt: Therefore I am med Billie Eilish, som vi hörde för en stund sen och som vi båda älskar
 
Hej hej här sitter vi och snart ska vi gå. Vi lyssnar på musikhjälpen såklart och nu är det arctic monkeys. Det är kul för igår upptäckte vi att onna blandat ihop tones and i (hon som sjunger dance monkey) och arctic monkeys. "Hur ska man veta var den jävla apan är? Det var en apa nånstans!" true I guess.
 
Sen sist har vi haft det väldigt mysigt. Vi beställde maxmat under mycket förvirrad kommunikation med Lilla (flåt till henne) och sen lyssnade vi glatt på high school musical-låtar. de var jättesvängiga och jag liggdansade glatt till min favorit bet on it. Den är such a goddamn jam! Men sen fick vi vår mat och våra lyxshakes (mummms) och då började peppen till mh. Till slut började det och vi skrattade åt teknikstrul, suckade åt dåliga låtar och skrattade mycket. Så gosigt! Jag var också svinkorkad: "vad smart Taylor var som släppte skiva precis innan mh!" geni Emma. Men jag somnade inte på mången timme, så det suger, men Onna vaknade vid halv tre och vi fnittrade lite innan vi somnade om så det var åtminstone okej.
 
Idag har jag sooovit medans Onna jobbar. Det är seriöst det skönaste jag vet att sova när hon hamrar på tangenterna. Det är som asmr fast liksom tvärtom. Och idag har vi annars ätit soppa med vitlöksbröd, pratat, följt mh såklart och jag har lagt upp en podd. Den är med min tjeja! Victory! Och nu ska vi åka him alldeles snart, så jag bara kikar in med lite gosig mh-energi. Ha det bra så ses vi när jag är ensam igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0