You're the cutest thing I've ever seen, like a teddy bear on heroin

Rubriklåt: Get sick soon med hello saferide, från veckans cirkel-hopkok, länge sen jag hade möjlighet att ha en cirkelrubrik hallå
 
Hej och hallå från Husby! Jag chillar i sängen och Stella går runt och...gör nåt. Ingen aning vad. Jag tror hon håller på med sitt musikbibliotek nu faktiskt. Jag tittar på spectrum pulses worst song list, mums, och snart måste jag get it together tror jag så vi kan lämna hemmet. Men ja, igår kom vi fram, och det snöade! Sjukt i hela huvet! Vi tog en kräkdyr taxi hem och så fort vi kom hem föll jag ner i sängen och slocknade. Stella typ orkade göra saker, men jag sov tills hon försiktigt sa "älskling, vi måste röra på oss snart." Hon är snel.
 
Så vi tog oss till stan och Helena, Stellas styvmamma. Och där fanns den sista broren! Nu har jag träffat alla fem brorarna! Han var trevlig och bra och vi fick köttbullar med lingon och allt, så gosigt! Vi pratade om cancer ("hoppas du kommer ihåg mig som något annat än han du pratade cancer med", sa broren), att försörga sig på skrivande, fåglar i på spåret (Helena har ju fucking vunnit det) och annat trams. Mycket bra life, men vi var vidrigt trötta så vi stapplade hem. Då åt vi bullar och tittade på på spåret, och det gick så dåligt att jag skäms djupt. Men koppången var med, wooop! Sen pratade vi med Lilla en stund om teambuilding och mög, och efter en ganska kort stund gick vi och la oss.
 
Såklart tog det forever innan jag somnade, men wow vad vi har sovit idag. Det enda som har stört mig är sherlock, som har hoppat runt på mig i flera timmar. Jävla unge. Så vi har ätit frukost och sånt idag bara, och allt är väl ganska okej. Men jag är fortfarande trött lol. Sök hjälp Emma. Så ja, glad annandag, hoppas ni har ett bra life och att jag är piggare snart (hahaha skämt jag blir aldrig pigg).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0