Gonna swim for my life, yeah please don't let me drown

Rubriklåt: Aqualung med miss li
Bebbesyster: Förlåååt! Det är ju hemskt gjort! Citatet om korvar, riktigt rubrikvärdigt dessutom, var "nu är den kokta korven ännu mer kokt och den var inte ens kokt från början!"
 
Haaj bloggfolk! Är det dags att get shit done i bloggen igen? Det hoppas jag i alla fall! Och jag ska prata om min stelg, som började redan i fredags. Eller ja typ inte, för hon kom hit vid 22-ish. Men vi hann titta på todd in the shadows och gosa, så ändå värd valentines.
 
I lördags var en ordentlig dag dock, och då var det hårfärgningsdags. Vi var båda lite osäkra ("jag tror man blandar det i en skål...av nån anledning.."), men vi gjorde vårt bästa. Vi åt choklad-flodhästar och nu är jag både nyblekt och lila igen. Jag firade detta med att lägga mig i sängen med min tjeja och dricka bubbel som hon hade köpt åt mig. True fucking romance right there, och mitt bästa moment på länge.
 
Men vi var tvungna att gå upp och åka iväg, sjukt nog. Vi skulle äta på spisen med mina föräldrar och Ia och Jonne! Vi drack mer bubbel och pratade om hur sur jag var i Ias dröm och olika resor och sånt. Folk åt sniglar (whyyy) och till efterrätt testade flera av oss friterad nougat. Det var...så märkligt. Och mäktigt. Jag blev typ yr av mätthet, seriöst. Och efter maten gick jag, Stella och mamma till mejeriet för att se miss li!
 
Vi kom precis när förbandet slutade, vilket sög, men vi väntade jätttelänge och sen kom miss li på. Hon var hes och därför extra taggad, hennes band var amazing (trummornaaaa) och det var fan svinbra. Rubriklåten var riktigt bra, hon sjöng I heard of a girl i en fin pianoversion och så mycket bättre-låtarna var highlights såklart...även om hon hade sänkt då börjar fåglar sjunga. Det var en stark besvikelse! :( men spelningen var bra, även om jag knappt kunde stå på mina fötter. De gjorde ont :( jag har seriöst ett problem med min fot it is not fun.
 
Hursomhelst, vi gick hem och sov som stockar (not really, känns som jag vaknade hela tiden). Vi vaknade igår och tittade på mello i sängen, vilket ju tydligen är en grej nu. Mello alltså. Vi ligg-dansade till töntiga låtar och skrattade mycket åt david, och efter några timmar åkte Stella hem. Då sov jag, såklart, och sen åt jag middag himma. Där var det torsk (som inte är min grej) och mos (som ääär mmin grej) och vi såg på spåret. Jag kunde typ två saker, men de kunde ingen annan, så det gick ändå bra. Lite nashville hann jag såklart se, men sen har jag varit hemma och sovit, pratat med Kiti och haft lugn tid I guess. (lol min lugna tid är en natt, på natten sover man, starkt formulerat.) och nu ska jag få igång lite dag även idag, kul för mig...I guess.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0