I go back again, fall off the train, land in his bed repeat yesterday's mistakes

Rubriklåt: Can't remember to forget you med Shakira och Rihanna, en av Rihannas sexigaste låtar som vi lyssnade på igår, Muuums. (Det blev inte den du ville ha, Lilla, jag ville ha en dekadentare. Men den är reserverad för systerhäng jag lovar!)
 
Hej och glad alla blogg-hjärtans dag! Det är dagen när jag ger kärlek till mina bloggläsare. Nä men det vore väl kul? Istället ska jag bara blogga om igår, och då var det som ni nog förstått systerhäng. Vi hällde upp vin och sjöng, och efter ett tag fixade hon korv med bröd. Seriöst det är min bästa mat eller okej kanske inte men nästan ok. Jag älskar det. Vi sjöng nonsens till alla låtar vi hörde, ja mer än vanligt, och efter ett tag spelade vi lite musik! Äntliiigen! Vi sjöng vår the sounds-duett, sjöng några av mina sångar och testade en låt vi inte spelat innan. "Nu börjar jag förstå den här låten!" ropade Lilla efter ett ganska långt tag. det är ju...bra. Och det var så länge sen vi spelade, jag har saaaknat det!
 
Vi åt plopp och drack rom & cola (muuummmms), sjöng konstiga saker så som "de tappade sitt a-alkoho-oltillstånd" istället för "i'm only gonna break-break your break-break your heart) och tramsade. Allt var dekadent och barnigt samtidigt och hela världen var i ett syster-flow kändes det som. Jag åkte hem med en glad skånsk chaufför och sov som en jävla stock hela dagen, och idag är det mest produktiva jag gjort att handla på hemköp med mamma. Och nu väntar jag på min tjejaaaa, som snart kommer hit <3 gud vad jag ska pussa på henne hörni. Jag har saknat henne! Och nu får ni sakna mig, ses när vi ses.

Kommentarer
Postat av: Bebbesyster

Hallååå du glömde mitt fina citat om korvar! Skärpning! #kränkt

2020-02-14 @ 21:04:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0