I'm in the corner, watching you kiss her

Rubriklåt: Dancing on my own med Robyn
 
Hej från en trött emma som verkligen borde sova på momangen! Jag ska berätta om mitt life, och alltså varför känner jag behovet att säga det? Ja det är klart du ska berätta det, idiot! Och vi lämnade Emma-livet igår eftermiddags, och då åkte jag in till stan för afternoon tea med mormor, Sara och våra mamma-kusiner. Vi åt scones och mackor och kakor som man bör och det var riktigt bra! Brukar ofta bli besviken men det här tyckte jag mycket om. Vi catchade up om våra liv, sa korkade saker ("det ska snöa nästa vecka!" "Här inne?"), diskuterade vad man får säga och inte och hade en bra tid. Jag menar vem har inte en bra tid med scones?
 
Sen åkte jag hem till Lilla och förfesten började. Vi drack prosecco, åt korv stroganoff, sjöng en massa och var tramsiga as usual. Men förfesten skulle sluta och vi åkte till Skogis fest! Där var det väldigt högljutt, så jag blev superstressssad (Lilla frågade direkt om jag ville gå hem, hur söt är inte hon va), men Skogis grabbade tag i oss och sa "ska vi gå och skvallra nånstans?" så det blev bättre ljudnivå och vi fick sjuka mängder skvaller. Fast när jag skulle berätta mitt skvaller fick jag plötsligt publik, så det blev lite...weird. Sen babblade vi med tjejjour-människor och lyssnade på musik, sjöng massa till rubriklåten och hade en mysig tid. Jag sa till en tjej att hon var för snygg för att vara hetero, vi fick gifflar helt randomly och folk var clearly mer packade än vi var. Men sen gick de till en klubb, så vi åkte hem. Vi hade så konstiga färdisar måste jag säga! På ditvägen åkte vi med en dude som inte visste hur samåkning fungerade och sen öppnade den andra kunden min dörr när jag lutade mot den. Jag skrek. Såry, andra kund. På hemvägen var det mer att han var sur men ja.
 
Vi kom hem, lyssnade på musik som vanligt och var väldigt personliga, och sen berättade jag såklart om hp. "Det var när de åkte läskig spårvagn!" ropade Lilla plötsligt. ...korrekt? Vi sov i konstiga intervaller och gick upp seeeent, men då åt vi mysfrukost och kramades masssor. Jag åkte hem, vilade och sen åkte jag him för middag med hela familjen. Vi åt vegetarisk lasagne och daim-pannakotta, och sen spelade vi besservisser! Då var alla...muntra:
-Varför går det så dåligt?
-För att vi är dåliga!
 
Sara: Men ingen tittade på tv på 80-talet!
Jag: Okej, vad gjorde man då?
Sara: Man var inte född!
 
Weirdo. Och nu är jag hemma och har försökt packa och jag suger på att packa bläää jag har inga kläder huuur ska jag klara mig iväg i tio dagar? vem planerade ens den här resan? så jag ska väl försöka sova...jag ska till läkaren imorgon...jag vet inte vad jag ska säga till honom öht. ba hej jag är 1 vrak men mina meds är nog bra tror jag? stabilt. fuck off nu sover jag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0